2777
2789
عنوان

جوش صورت.......🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
من شنیدم‌میگن زالو خوبه بندازی ولی چندشم میشه😶یکمم میترسم 😄

اتفاقا سه شنبه وقت زالو داشتم هفته دیگه قرار برم نترس به بدون جوش بودن فکر 😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
ژل شستشو هم استفاده میکنم احساس میکنم پوستم خشک شده🙁گفتن کامان خوبه زدم 

نه کامان خوب نیست

یه آبرسان هم بزن به  پوستت اگه پوستت خشک میشه

من مرطوب کننده آردن سبوما دارم مخصوص پوست چربه هم آبرسانه هم مرطوب کننده راضی ام ازش ..‌

مارکای دیگه رو استفاده نکردم نمیدونم...

ولی شما که جوش زیر پوستی میزنی پاکسازی پوست میتونه برات خیلی مفید باشه، یا اگه اونم نمیری اسکراب کن تو خونه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره جای جوش و خوده جوشو میبره البته اوایلش که میزنی جای جوشات تا چند ساعت قرمز میشه اصلا نترس طبیعیه ...

ببخشید یه سوال دیگه داشتم چجوری باید پانژل بزنم ماساژ بدم رو پوستم یا نقطه نقطه بزنم همینجور سفید بمونه محو نشه?

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
اگ نتیمه داد یه لطفی کن یادی از من بکن خواهشا خسته شدم😄❤

من الان جوشام رفته یه دکتر گیاهیه خوب برو این دکتر گیاهی که من میرم از شهرستانم میان پیشش یه مطب فرحزاد داره یکی شهرقدس خواستی شمارشو بهت بدم به من عرقیجات ختمی و کرفس و سرکه انگبین و الوورا و جندتا دیگه بود یادم نیست با دمنوش ختمی و اویشن و ثنا و گل محمدی و تشنه داری با اینا خوب شدم

من الان جوشام رفته یه دکتر گیاهیه خوب برو این دکتر گیاهی که من میرم از شهرستانم میان پیشش یه م ...

کاش میشد برم پیشش ولی عزیزم من تهران نیستم اینجام دکتر گیاهیی خوب کسیو نمیشناسم یه نفر قبلا بود رفتم پیشش برای چیز دیگه یه چیزایی داد خوردم بدنم کهیر زد😐فک کنم همون زالو راهکار خوبی باشه

کاش میشد برم پیشش ولی عزیزم من تهران نیستم اینجام دکتر گیاهیی خوب کسیو نمیشناسم یه نفر قبلا بود رفتم ...

زالو خیلی خوبه من ١٥ سالم بود انداختم