خانوما من یه مدته جوش زیرپوستی روی چونم و گونه هام میزنم دکترم رفتم ازمایش دادم گفت خوبه فقط راکوتان داد ک میدونم خوب نیس اصلا نگرفتم شما پیشنهادی دارین؟
گل ختمی...روزی ۱ قاشق بریز تو آب بخور سرده من جوشای بدنمو اینطوری ازبین بردم
خوردی؟
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
داروخانه به منم پانژل ده درصد داد جای جوشتم رفت? میشه راهنماییم کنی من دو شبه میزنم
اره جای جوش و خوده جوشو میبره البته اوایلش که میزنی جای جوشات تا چند ساعت قرمز میشه اصلا نترس طبیعیه به مرور زمان خوب میکنه .روزی نیم ساعت بزار بمونه .یا اگ دیدی خیلی پوستتو قرمز کرد یه روز درمیون بزار
اره جای جوش و خوده جوشو میبره البته اوایلش که میزنی جای جوشات تا چند ساعت قرمز میشه اصلا نترس طبیعیه ...
تا چند وقت باید بزنم جای جوشام بره جواب بگیرم ? نا امید شدم خواهر جوش نداشتم دو شبه زدم واسه جای جوشم دوتا جوشم دراوردم طول میکشه جواب بده?
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
اره خوبه البته من با محلول زدم بعدش پانژل خشک میکنه جوشو منتهی سوز میده
جای جوشم میبره?
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤