2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مث تو بودم فک میکردم بهوش نمیام ولی عالی بود یک ماه پیش بینیمو عمل کردم توی اتاق عمل که کلی باهام حرف زدن بعد یه ماسک گذاشت رو دهنم کم کم بدنم شل شد از هوش رفتم وقتی بهوش اومدم توی اتاق بودم فقط گیج بودم و گلوم بخاطر لوله تنفسی میسوخت

منم مث تو بودم فک میکردم بهوش نمیام ولی عالی بود یک ماه پیش بینیمو عمل کردم توی اتاق عمل که کلی باها ...

جای خوبم میخوام برما اما مثه سگ ترسیدم

گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚
من تا حالا دو بار بي هوش شدم پرستار فشارم مي گرفت دكتو باهم حرف ميزد نفهميدم چي شد خوابيدم وقتي بيدا ...

تو ریکاوری همه رو به هوش میارن .. اما خیلی ها یادشون نمیاد چون میخوابن یعدش من فقط با بیمارام اینقدر حرف میزنم تا بیچاره ها میکن ولم کن بذار بخوابم 🤣🤣 نمیدونم بخدا کاش هیچی از اتاق عمل نمیدونستم 

تو ریکاوری همه رو به هوش میارن .. اما خیلی ها یادشون نمیاد چون میخوابن یعدش من فقط با بیمارام اینقدر ...

خوب كه اطلاعات داري  فقط من بعد از بيهوشي گريه مي كنم دو بارش پرستار همش دعوا كرده گريه نكن 

خوب كه اطلاعات داري  فقط من بعد از بيهوشي گريه مي كنم دو بارش پرستار همش دعوا كرده گريه نكن&nbs ...

پرستارا واقعااعصاب ندارن خیلی هاشون .. ولی من نمیدونم شاید چون اول کارمه بیمارام همه میگن مهربونی😅 اما خب هنوز تازه رفتم 

خوب كه اطلاعات داري  فقط من بعد از بيهوشي گريه مي كنم دو بارش پرستار همش دعوا كرده گريه نكن&nbs ...

ادم به مرور سائیده میشه روحش اونجا واقعا پرستاری اعصاب میخواد من یادمه دوران کارآموزیم با یک خانواده دعوام شد بیلاخ نشون دادم به حد انفجار منو رسوندن .. یکبار بیمارمو ول کردم گفتم خودت خودتو خوب کن ازبس بهم تیکه اندتخت

پرستارا واقعااعصاب ندارن خیلی هاشون .. ولی من نمیدونم شاید چون اول کارمه بیمارام همه میگن مهربونی😅 ...

نه خداي من خيلي راضي بودم  خداي پرستارها اناق عمل مثل فرشته دور سر ادم مي چرخند من احساس ترس نمي كردم 

حتي ي بار ي عمل انجام دادم بيهوشم نكردن بي حسم كردند از پرستار خواستم دستش بزار تو دستم تا نترسم بنده خدا دستش تا اخر عمل تو دستم بود بهم دلداري ميداد