2777
2789
من ۱۷۰ هستم همسرم ۱۸۳ اختلاف قد یعنی چند سانت؟

۲۰ سانت ب بالا😂🤤 البته نظر شخصی بندس .:| و کراشمم هچین قد بلند نیست.به تاپیک آخرمم اگه میشه یه سر بزنید راهنماییم کنید🙏

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️
خودم به این شیوه قدم بلند شده الان 176 هستم میدونی چون از طریق ضربه زدن به کف پا عصب های کف پارو تحر ...

تورو خدا راست میگی😐نزنیم خودمونو سیاه و کبود کنیم سر هیچی😓💔🔪

ماه قلبم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاثیر داشته؟ چند وقته انجام میدی؟

من قبلا دانلود کرده بودم دوسه سانت بلند شدم ولی ولش کردم الان سه روزه شروع کردم 

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
کیک بینگو بینگو  شرمنده مزاح بود. خواب کافی برای افزایش قد تا جایی که میدونم مهمه ... ...

دقیقا ارثی بیشتر نمی‌دونم والیبال بسکتبال تو این سن تاثیر داره یا ن اونم خوبه بنظرم

تو آیینه خودمو میبینم انکار  کوتاهم

اگه واقعا اذیتت میکنه با پزشک مشورت کن ولی زیاد تاثیری نداره . در حد چند سانت کم . ورزس هم هست برای بلندی قد . 

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️
دقیقا ارثی بیشتر نمی‌دونم والیبال بسکتبال تو این سن تاثیر داره یا ن اونم خوبه بنظرم

من از یه جا شنیدم این ورزشا خیلی تاثیر ندارن تو بلند شدن قد حالا نمیدونم درسته یا نه