2789
عنوان

سردی

171 بازدید | 15 پست

سلام

من دوساله ازدواج کردم و از همسرم سرد شدم، خیلی از معیارام نسبت به قبل عوض شده مثلا قبل از ازدواج آدم مذهبی بودم و با آدم مذهبی ازدواج کردم ولی الان پشیمونم میگم این چه عروسی بود گرفتم و یا .....

علت بعدیش اینه که زود ازدواج کردم ۲۳ سالگی حس میکنم جوونی نکردم همسرم به خاطر مذهبی بودن اهل جوونی کردن و مهمونی رفتن نیست..... 

البته همسرم نقش مهمی در سردی داشت در دوران عقد برام خرج نکرد به خاطر همین خیلی از چشمم افتاد و بهش حس خوبی ندارم و الان هر کاری میکنم ازش خوشم نمیاد

همسرم آدم خوبیه از همه لحاظ ولی من نمیتونم گذشته رو فراموش کنم چون دوران عقد خیلی اذیت شدم به خاطر همین نمیتونم ببخشمش.

لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گذشته فقط یه خیاله که به یاد میاری اگر تو قبلا افکار دیگه ای داشتی چرا تصور نمیکنی شوهران مثل تو عقاید و افکار خاصی داشته که تو اذیت شدی؟ اگر الان مشکل حاد نداری با فکر به گذشته زندگیتو خراب نکن خودت رو به یه کاری مشغول کن تا مشغول بودن و خستگی نذاره هی به گذشته فکر کنی

طرز فکرتو تغییر بده و بچسب ب زندگیت بنظرم،قرار نیس همیشه همه چی بر وفق مراد ما باشه 

شما اشتباه کردی همون زمان عقد وقتی اذیت شدی باید بهم میزدی الان دیگ کاریش میشه کرد ؟ فک نکنم بتونی شوهرتو تغییر بدی 

پ گذشته رو فراموش کن و یکم خوش بین شو 

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
هدیه مناسبت ها

شوهر من مناسبتا همش برام النگو میخرید ما هم ربع سکه ربع سکه هاش رو که زد به جیب النگوهای منم موقع خرید خونه ازم گرفت و خونه شد به نام خودش منم خیلی ازش دلگیرم ولی چه کار میشه کر

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        

سلام‌

ادمه عاقل به گذشته فکر نمیکنه عزیز ، اسمش روشه گذشته یعنی گذشت تموم شد 

فکر کردن به اتفاقاته  بد گذشته ، درست مثله اینه یه نفر بهتون‌ چاقو بزنه اما شما حاضر نباشید درش بیارید ، بزارید همونجا تو‌بدنتون بمونه تا درد بکشید 

رها کنید گذشته رو ، شما چون زیاد به گذشته فکر میکنید شوهرتون به چشمتون نمیاد 

بازم خوبه اون موقع برات خرید حسرتش به دلت نموند

آخه چه فایده اگه میخواست برا من باشه حداقا یک دنگ از خونه رو به نام من میکرد

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت