2777
2789
عنوان

همیشه خسته ام

319 بازدید | 26 پست

دلم میخواد یه آدم شاد و سر زنده باشم ولی نمیشه می‌خوام صبح ها سر حال باشم نمیشه می‌خوام لاغر کنم نمیشه .دیدین بعضی از زنا همیشه شادو سر زنده آن آرایش کرده مرتب همیشه میخندم شوخی میکنن ولی من نمیتونم اونطوری باشم همیشه خسته ام .دو تا پسر دارم یکی دو سال و ده ماه یکی دو ماهه می‌خوام براشون یه مامان شاد باشم ولی همیشه عصبی میشم دست خودم نیست راهکاری دارین ؟برای این ک حالم بهتر بشه اینقدر افسرده نباشم .

شاید کمخونی داری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ادمو کفری میکنه .مگه میشه با بچه تصمیم گرفت .تو دستو پا هستن .اکثر مادرا همینن نگران نباش 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
کم خون ک هستم .ولی همیشه ناراحتم انگار یه غمی تو وجودمه از زندگی هیچ وقت راضی نیستم .نمی‌دونم چرا

عزیزم به داشته هات قانع باش و غصه نداشته ها رو نخور....

سعی کن شاد باشی وقتی از خواب بیدار میشی بگو حتما امروز روز خوبی خواهد بود...با انرژی مثبت حال و هوای خودتو عوض کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ادمو کفری میکنه .مگه میشه با بچه تصمیم گرفت .تو دستو پا هستن .اکثر مادرا همینن نگران نباش 

آره پسرم خیلی شلوغ کاره ‌‌‌‌‌‌‌خیلی دلم میخواد یه زندگی بدون دغدغه داشته باشم 

منم مث شما بودم دوروزه گذاشتم کنار و به همه چیز با دید خوبو نعمت نگامیکنم عالی شدم حتی شلوغی بچه هاهم دیگ برام مهم نیس

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
منم کم خونی دارم یعنی از اونه ؟

جدای از کم خونی، صفرا و سودای بدنت بالاست 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بنظر منم این حالت بیشتر جسمیه، حتما برو دکتر

منم اینجوری بودم ی دستگاه قهوه خریدم گذاشتم گوشه اشپزخونه روزی ۲ فنجون میخورم، دیوار راستو میرم بالا

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...