2777
2789

اسکاچت موقع شستن چرب بوده و یا لیوانتو خوب نشسته بودی

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اینطوره بعضی وقتا تووچایی سازاینطورمیشه

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

بعضی از چای ها یخورده که بمونن سیاه میشن و چرب  

بلافاصله اونجوری نیستن ولی بعد بیست دقیقه که دم کشید اینجوری میشن 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

بقیه درست میگن بنظرم، از چای هست. من دو سال چای از لاهیجان گرفتم اصلا هیچ مشکلی نداشت، حالا چندروزه چای هندی استفاده میکنم این مشکل پیش اومده

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
بقیه درست میگن بنظرم، از چای هست. من دو سال چای از لاهیجان گرفتم اصلا هیچ مشکلی نداشت، حالا چندروزه ...

یعنی ایرانی بگیرم 

خیلی بد شده. اصلا قابل خوردن نیست 

دوستان میگن لیوان کثیف. خندم میکیره. انگار ما از جوب لیوان در میاریم بعد چایی میریزیم. 

اصلا و ابدا از چاییت نیست من استاد چایی دم کردنم یعنی چاییای من معروفه😜😜ببین نمیزاری آبت خوب جوش بیاد همینکه آب جوش میاد سریع چایی و دم میکنی اشکال کارت اینجاست اگه آبتم بیش از حد جوش بیاد بازم چاییت خوب نمیشه

یعنی ایرانی بگیرم  خیلی بد شده. اصلا قابل خوردن نیست  دوستان میگن لیوان کثیف. خندم میکیر ...

دل نگیر عزیزم منظوری نداشتن، منظورشون این بوده که شاید اسکاچ لیوان و ظرفای دیگت ممکنه یکی باشه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم