2777
2789
بله، موهای کرکی اول ضخیم میشه و بعد از چندجلسه از بین میره. کلا موهای نازک و کرکی رو اصلا لیزر نکن. ...

مرسی از راهنماییت ولی من کلا موهام ضخیم وکلفت هستن😄

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس اصلا نترس، برو و به مرور از نازک شدنشون لذت ببر 😊

شما راضی هستین؟واینکه تمدید سالانه شماتموم شده وموهاتون رشد نداره؟وتاچندوقت باید ادامه داده بشه؟

شما راضی هستین؟واینکه تمدید سالانه شماتموم شده وموهاتون رشد نداره؟وتاچندوقت باید ادامه داده بشه؟

من کلا موهام ضخیم بود. اول صورت و زیربغل لیزر کردم. الان نیاز به شارژ دارن ولی مثلا سه چهارماه یکبار. الان اگه ماهی یبار شیو کنم کسی متوجه موهای کم و نازکش نمیشه.

لیزر کلا تا ۸۰درصد موها رو از بین میبره، مابقی نازک و با فاصله درمیان.

الانم ۵جلسه فول رفتم و در حال ادامه تا جلسه ۱۰ تا ۱۲ هستم و بعدش دیگه شارژ

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
ب من گفتن صورت جواب نمیده فقط شقیقه 

بستگی ب موی صورت داره

موی کرکی هیچ ناحیه ای جواب نمیده 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من کلا موهام ضخیم بود. اول صورت و زیربغل لیزر کردم. الان نیاز به شارژ دارن ولی مثلا سه چهارماه یکبار ...

ببخشید لیزر زیر بغل باعث میشه که ادم دیگه عرق نکنه؟ یعنی جلو عرق کردن رو نمیگیره ؟

ببخشید لیزر زیر بغل باعث میشه که ادم دیگه عرق نکنه؟ یعنی جلو عرق کردن رو نمیگیره ؟

نه، ربطی نداره.

الان خودم ۶ساله باشگاه میرم، اتفاقا مثل قبل عرق میکنم... فقط چون نظافت بهتر رعایت میشه، دیگه هیچ بوی بدی ایجاد نمیشه. البته مربیمونم لیزر کرده اون کلا خیلی عرق میکنه، همینطور عادی نشسته باشه و هوا گرم باشه سریع لباسش خط عرق میندازه، چه برسه تو ورزش که انگار رفته زیر دوش. لباساشا فشار میده آب ازش میریزه. ولی اونم اصلا عرقش هیچ بویی نداره.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹