2777
2789
عنوان

روز دوم رژیمم😎

63 بازدید | 5 پست

صبحانه:ارده با شیره+دو کف دست نان

بعد صبحونه خوابیدم این وسطا فرصت نکردم وعده ساعت ۱۰ و ۱۲ رو بخورم😂

ناهار:عدسی

ساعت ۶ بعد ورزش:۵ عدد قارچ کبابی تو فر

ساعت ۸:یک لیوان شیر کم چرب+خرما

شام:سالاد

دیروز رو هم جزو رژیم حساب نمی کنم چون تولد بودیم و خودتون هم می دونید که تو تولدا چه خبره😂

من امروز رژیم بودم معده درد گرفتم‌مجبور شدم برم کلی غذا بخورم از این ب بعد میخوام‌ ۵۰۰ کالری نگه دارم برا شام 😓شبا تحملم تموم میشه چند کیلویی قدت چقدره؟من ۶۴ کیلو قدمم ۱۶۶ 

هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز روز دومم بود

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
من امروز رژیم بودم معده درد گرفتم‌مجبور شدم برم کلی غذا بخورم از این ب بعد میخوام‌ ۵۰۰ کالری نگه دار ...

قدم 174 وزنم 70

تا عید می خوام ۱۰ کیلو کم کنم به امید خدا😎