2777
2789
عنوان

شوهرم لذت همه چیو ازم گرفته...

438 بازدید | 33 پست

میگم میخوام ناخن بکارم داد میزنه ک ناخن برا چیته...میگم میخوام موهامو رنگ کنم نمیذاره بدش میا

میگم میخوام برم دندونامو لمینت کنم دعوا راه میندازه و...

کلا لذت همه چیو ازم گرفته

الا ی هفتس بخاطر اینکه گفتم میخوا ناخن بکارم بام حرف نمیزنه کلا پشیمون شدم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

چ بد☹️درکت میکنم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

😕😕تاريك دنيا كرده ك 

بنظرم بيشتر باهاش صحبت كن اينكه هربار كوتاه بياي هم راه حل نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس بخری چی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شاید برا هزینش میگه؟ 

یا کلا از اول محدودت کرده؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

شاید پولشو نداره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

عزیزم اگه بچه داری نکار خیلی سخته

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

خداراشکر شوهرت بخاطر این مسایل باهات قهر میکنه شوهر من که دندونم درد میکنه نمیزاره پرش کنم نمیزاره عینکم عوض کنم شماره چشمم بالا رفته خیال نکنی فقیره دوتا خونه داره بیش از حد خسیسه باید برای من گریست

انسان ها ارزش عشق ورزیدن رو ندارن 💗💗💗