2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

547 بازدید | 52 پست

سلام دوستان.میخاستم بدونم شما که ازدواج کردید با شوهراتون دعوا میکنید؟ زیاده یا کم؟بیشتر تقصیر کی میدونید؟بعد بچه دار شدن زیاد شد یا کم؟من واقعا اذیت میشم تو دعواها چون همسرم همه چیو از قدیم میکشه وسط و خیلی ترسناک میشه بعد چندساعت فروکش میکنه اروم میشه.😔😔😔😔😔میترسم بعد بچه دار شدن بدتر بشه همه چی

دعوا نمک زندگیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعوا تو همه زندگی ها کم وبیش هست

ولی تو زندگی ما یکم بیشتر  

کلا من خیلی اهل بگو مگو و بحثم!!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اومدم فقط بگم خواهرجان تو اروم باش و بحث ادامه نده خودت مظلوم نشون بده همه چی درست میشه

همینه زنا همیشه تو سری خورن،اول فک میکردم مشکل از مرداس نگو همش از خود خانماس

خودشو مظلوم و بدبخت نشون بده ک چی ؟

👊Mind Your Own Business

من هنوز بچه ندارم.

شوهرم اوایل زود عصبی میشد و یکم بحث میکردیم و یکی من میگفتم یکی اون و بعدم سرسنگین بودیم و خلاصه اشتی میکردیم.حدود چندماه اول اینجوری بود تقریبا.

ولی الان دیگه بحثی میشه یا یکیمون میزنه به شوخی یا یکیمون سکوت میکنه یا دیگه نهایتا یه بحث کوچیک میکنیم و و اکثرا من یکم سرسنگین میشم(چون زود رنجم)و خلاصه اشتی میکنیم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دعوا تو همه زندگی ها کم وبیش هست ولی تو زندگی ما یکم بیشتر     کلا من خیلی اهل بگو مگو و ...

دمت گرم بیا یه تیم شیم😂😂😂😎😎😎

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

منم اوایل با شوهرم بحث زیاد داشتیم ولی چون هردو عاشق بودیم راه اومدیم تا کم کم چم و خم زندگی و اخلاق هم دستمون اومد و الان بعد بچه خیلی کم شد و همسرم بیشتر بهم اهمیت میده البته اینم بگم همسرم یخورده عصبی دست خودش نیست ولی بهتر شده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اتفاقا بر عکسه بنظرم اروم تر میشن مردهاااا و افتاده تر همچنین خانوم 

صد مورد میتونم مثال بزنم که بعد از بچه بدتر شدن

خودمم احتمالا بعد از بچه بدتر بشم البته خدا رو شکر ما بچه نمیخوایم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌