2777
2789
عنوان

نوجوان ❤

324 بازدید | 8 پست

❤نکاتی برای " رابطه خوب" با نوجوان

شنونده خوبی برای نوجوان خود باشید. پس زمانهایی را صرف گوش کردن به صحبتهای نوجوان خود کنید.

واقعاً به حرفهای نوجوان خود گوش دهید. مثلا آنچه را که انجام میدهید متوقف کنید، تماس چشمی با او برقرار کنید و صحبتهایش را قطع نکنید.

برای نظرات نوجوان خود ارزش و احترام قائل شوید و توجه کنید که او دیدگاهی متفاوت از شما نسبت به دنیا دارد.

به جای ضمیر «تو» از ضمیر «من» استفاده کنید. برای نمونه به فرزند خود نگویید که «تو هیچگاه به حرفهای من توجه نمی کنی و برای من توضیح نمی دهی که به کجا می روی» به جای آن بهتر است بگویید: «اگر برای من توضیح ندهی که کجا می روی من نگران تو می شوم»

توجه داشته باشید که اگر به حرفهای نوجوان خود گوش نداده و توجه نکنید، او ارتباطش را با شما قطع می کند.

💞💞💞

لایک ❤ = ادامه تاپیکهای روانشناسی

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .
همه تایپک هاتون رو خوندم 😅🥰 من در شبانه روز 5 دقیقه فقط شنوای توهین و تحقیر های های مادرم هستم... ...

چند سالته عزیزم ؟ علت توهین و تحقیرش چیه ؟

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه درخواست بدم؟ 😔

عزیزم می تونید لینک گروه واتساپ بردارین و از مشاورین مشاوره رایگان بگیرین . تاپیکهای قبلی لینک گروه هست 

چند سالته عزیزم ؟ علت توهین و تحقیرش چیه ؟

سلام عزیزم..خوبی...باورت نمیشه همین الان با پسرم که۱۳ سالشه دعوام شد الانم بغض داره خفم میکنه...خیلی خیلی سربه سره خواهرش که۶ سالشه میزاره..هم دوستش داره هم خیلی اذیتش میکنه یعنی یکه هفته که اومدیم سفر من چیزی از سفر نفهمیدم انقدر که صبح تا شب سرش جیغ میزنم..یعنی اگر کاری بهش نداشته باشم دخترم دیوونه میشه..الانم دخترم یکساله خیلی عصبی شده از دست کارهای پسرم...بخدا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم...یا برای درس باید زورش کنم درس بخونه..وگرنه اصلا براش مهم نیست...ولی خیلی پسر مهربونیه نسبت به منو باباش ..اندازه یک ادم بزرگ همه کارهامو بدون اینکه بهش بگم کمکم میکنه.تروخدا راهنماییم کن یعنی شده سوهان روحم با این کارهاش..😔😔😔دیگه انقدر که ادامه میده کارهاشو هرچی با زبون خوش بهش میگم اذیتش نکن..با عصبانیت میگم..امروز هم مجبورم کردکه پیش پسر خالش بزنمش..اونم گریش گرفت😭باور کن اگر نمیزدم اصلا اصلا ول نمیکنه اذیت کردنش را

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤