2777
2789
عنوان

بیایین خاهرانه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
وقتی دعوتتون میکردن میگفتی مهمون داریم عیب که نیست

گفتم مهمون داریم ولی ببینم چیکار میکنم خیلی اصرار داشتن😭

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه سنشون زیاده و بزرگتر از شما هستن برین بنظرم معمولا بزرگترا دعوت میکنن شما لازم نبوده همشونو ب ...

اره اونا بزرگ ترن ده سالی

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
آره شاید برنجن ولی خب به داداش و زنداداشت بگو ‌حتما که فکر نکنن داری دروغ میگی میخوای از مهمونی فرار ...

این میشه دوتا مهمونی ک پیچوندم😭

عزیزم اگه نری یجوریه و انگار اونا رو ادم حساب نمیکنید به خصوص که تو مهمونی تون دعوت نکردید

اونا خاله و دایی هستن خیلیم واجب نبوده شما دعوت کنی ولی شما ابجی دومادید حتما دوست دارن باهاتون اشنا بشن 

من بودم اگه نمیومدید ناراحت میشدم چون اونا با اینکه دعوت نکردید خودشون دوست داشتن که دعوتتون کنن و این مسئله براشون مهم نیست 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خب شما که مهمون دارید  بد نیست بگید نیان که خودتون برید مهمونی؟    

نه دوست همسرمه میپیچونیم😐😑راحته با دوستش

اینارو جواب کنیم بی احترامی میشه درسته؟😢😢

عزیزم اگه نری یجوریه و انگار اونا رو ادم حساب نمیکنید به خصوص که تو مهمونی تون دعوت نکردید اونا خال ...

همسرم مخالف بود یکمم بد دهنه الانم دعوامون شد😢

نمیدونم چی ب خالش بگم منتظره😭

همسرم مخالف بود یکمم بد دهنه الانم دعوامون شد😢 نمیدونم چی ب خالش بگم منتظره😭

اخی عزیزم چه شرایط بدی 

حالا فامیلای خودش بود دست و پا میشکنن میرن 

سعی کن با مهربونی ببینی میتونی متقاعدشون کنی یا نه 

اگه نشد زنگ بزن به داداشت یا زنداداشت قضیه رو توصیح بده و بگو که مهمون دارید و این حرفا متقاعدشون کن ناراحت نشن به خاله هم خبر بدن

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نه دوست همسرمه میپیچونیم😐😑راحته با دوستش اینارو جواب کنیم بی احترامی میشه درسته؟😢😢

بی احترامی که نمیشه چون بهشون گفتی مهمون داری

ولی خب مهمون شما هم دوستتونه میتونید یه روز دیگه دعوتشون کنی

اخی عزیزم چه شرایط بدی  حالا فامیلای خودش بود دست و پا میشکنن میرن  سعی کن با مهربونی بب ...

ممنونم ازت عزیزم صحبتات خیلی کمکم کرد😍😘😘❤❤❤

شرمنده گلم میشه واسم گزارش بزنی😢😢😍