2777
2789
عنوان

میترسم

182 بازدید | 8 پست

بچها مامانم اینا قراره برن مشهد 

برا دکتر 

راهو مشکل ندارم نزدیکیم ولی مامانم اصلا رعایت نمیکنه 

کرونا انگلیسیم که اومده 

بیماری پیش زمینه ای هم داره 

یبارم کرونا گرفته 

هی میگم مامان جان این دستو میزنی فلان جا باز نزن به کیفت به چادرت به ماسکت😐میگه وا اخر الکل میزنم 

اخر بخوره تو سرم الان بزن 

میترسم خدایی نکرده زبونم لال دوباره کرونا بیوفته تو جونمون

مادر من ....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میفهممت🤦‍♀️انقد من سر کرونا حرص خوردم موهام همه داره سفید میشه، هی میگم مامان اینطوری کن، بابا اونط ...

بخدا دیگه داره اشکم در میاد 

بایدم برن مشهد ولی اخه مامان من ماشالا هزار ماشالا دست به همجاااااا میزنه بعد اخر که میخاد بره خونه الکل میزنه😕😭😣

بخدا دیگه داره اشکم در میاد  بایدم برن مشهد ولی اخه مامان من ماشالا هزار ماشالا دست به همجاااا ...

دستکش پارچه ای بده به مامانت 

مامان منم هی دستشو میزد به صورتش روسریشو درست میکرد دست میزد ب چادرش؛ دستکش گرفت الان دست به روسری و چادرش نمیزنه

اخه کرونا چی بود شر شد بخدا تمومم نمیشه چقد سخته

دستکش پارچه ای بده به مامانت  مامان منم هی دستشو میزد به صورتش روسریشو درست میکرد دست میزد ب چ ...

اره فکر خوبیه 

البته اگه با همون دستکش باز نزنه به سر و صورتش 

تمومم نمیشه که هیچ جدیدش میاد