2821
2789

افسردگی سخت گیری نسبت به خود و حس تکامل 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فک کنم وسواس فکریم

مثلا شب ک میخام بخام چندبار نگاه میکنم ببینم در یخچال رو بستم یا نه یا اینکه گاز خاموشه یا نه

یا مثلا میخام صلوات بفرستم50مرتبه میفرستم میگم نکنه نفرستاده باشم گاهی انقد کلافه میشم میخام داد بزنم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
عزیزم زود جلوشو بگیر و داروی اعصاب گیاهی بگیر بخور 

خیلی خسته میشم گاهی مثلا یه حرفایی میاد تو ذهنم بعد با خودم میگم بخدا این حرف من نیست انگار کس دیگه ای میگ6

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
خیلی خسته میشم گاهی مثلا یه حرفایی میاد تو ذهنم بعد با خودم میگم بخدا این حرف من نیست انگار کس دیگه ...

قرآن و نمازاتو بخون.ایه الکرسی و ۴ قل بخون.حتما حتما هر روز اسفند دود کن و بوش کن چون سریع مغزتو گرم میکنه.عطرهای گرم مثل محمدی و نرگس بو کن و دمنوش های اعصاب بخور و خودتو بایه کاری سرگرم.کن زود خودتو خوب کن عزیزم چون اگه همسر داشته باشی خیلی زجر میکشه مثل من😔😔😔

خیلی خسته میشم گاهی مثلا یه حرفایی میاد تو ذهنم بعد با خودم میگم بخدا این حرف من نیست انگار کس دیگه ...

درضمن حرز امام جواد هم ببند به بازوت هما اینایی که گفتم به شرط انجام دادن خیلیییی موثره

قرآن و نمازاتو بخون.ایه الکرسی و ۴ قل بخون.حتما حتما هر روز اسفند دود کن و بوش کن چون سریع مغزتو گرم ...

مدتی نماز میخوندم دیگ نمیخونم اونجاهم دچار مشکل بودم مثلا وضو ک میگرفتم 10بار ب شک میافتادم و از اول وضو میگرفتم حس میکنم اول دیوانه شدنمه

درضمن حرز امام جواد هم ببند به بازوت هما اینایی که گفتم به شرط انجام دادن خیلیییی موثره

باشه عزیزم ممنونم ازت

خدا نکنه اینایی که گفتم انجام بده انشالله زود خوب میشی

تورو خدا برام دعا کن 

میدونی کجا خیلی اذیت میشم وقتی میخایم غذا بخوریم من30بار میگم بسم الله بعدمیگم نکنه کسی ببینه فک کنه دیوانه شدم

2823
2791
2779
2792