2777
2789
عنوان

متاهلا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست
کلا تو این مدت همش سعی داشته به هر نحوی مادرشو خوشحال کنه که از نظر من غیر عادی بود مثلا مامانش مری ...

آهااا از این نظر 

شوهر من ی جور دیگست 

مثلا زنگ میزنه میگه الو من دارم میرم رستوران (تایم کاریش با همکاراش)😐 خب ب من چ 

دوباره زنگ میزنه الو من رفتم شرکت کاری نداری ؟ 😐 نه 

دوباره الو زنگ زدم حالتو بپرسم 😐😐🥴

دوباره الو من یه ساعت دیگ میام خونه کار نداری😐

خیلی وابستست ..اعصاب نزاشت

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویییی این دیگه غیر قابل تحمله😒

🥴🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
شاید با صحبت درست بشه تا به حال باهاش در این مورد حرف نزدی؟البته حتی با صحبت هم به این راحتی تغییر ...

😂😂میترسم ناراحت شه 

حالا بزار زنگشو بزنه منم بالاخره عادت میکنم😂😂😂😂😂

واییی دعا کن نامزد منم اصلاح بشه زودتر😟

عزیزم صد درصد ك تغییر نمیکنه من کنار مامانش زندگی میکنم تو همه چیز همه چیزززززز دخالت داره مامانش خسته ام کردن بقرآن جرعت یه بحث کوچیک هم ندارم تف تو این شانس و زندگی

یه روزی همه چی درست میشه⁦☹️⁩
آره بیخیال باوو انسان عادت پذیره😊

😂👌🏻مشکل بزرگی نیست بنظدم دربرابر اخلاق ها و غر غر های من