2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزه ش که همونه ولی شکلش مثل اونا که نمیشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خامه قنادی رو هم میشهذاز قنادی خرید 

هم از لوازم قندی میفروشن بسته نیم کیلویی یک کیلویی مارک سالویا بگیر

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

میزاری تو یخچال یخ بزنه بد میاری بیرون با همزن 10 دقیقه میزنی. 9 دقیقه اول اصلا ناامید نشو دقیقه آخر خودشو میگیره. نباید خامه گرم بشه اگه دیدی گرم شد بزارش تو فریزر چن دیقه دوباره بیاربیرون هم بزن. یا میتونی یه ظرف یخ بزاری زیرش. خامه رو تو ظرف استیل هم بزنی. که از زیر سرما بخوره بهش و گرم نشه. خلاصه زیاد هم بزن و هواست به دما باشه. راحت فرم میگیره

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
طعمش واسم مهمه

طعمش هم خوشمزه هسته 

میتونی بری قنادی مثلا بگی اندازه 15تومن خامه میخوام 

همون خامه ای که خودشون استفاده می‌کنند میدن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من خامه پاستوریزه پرچرب میگیرم راضیم

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
2827
2791
2779
2792