2777
2789
عنوان

آشپزی ، کیک ، غذا

364 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزیز

دوستان من توستر نانیوا 25 لیتری مدل NT 25

رو دارم ولی نحوه کار باهاش رو بلد نیستم ، میخوام باهاش کیک و شیرینی بپرم ولی وقتی میزنم رو حالت oven ۱۶۰ درجه

کیکم خشک میشه ، چجوری باهاش کیک درست کنم؟؟

والا من هروقت کیک توستر درست کردم نه پف کرده .خشک هم شده.

برا همین فقط قابلمه میدرستم عالی میشه.

توی توستر پیتزا .پیراشکی و مرغ بریونی میزارم عالی میشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

خب شاید درجه اش زیاده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چجور  تو قابلمه درست کنم ؟ میشه کاملا توضیح بدی بهم ؟

عزیزم.

سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و نصف ق چایخوری وانیل پنج دقیقه مرتب هم بزن تا رنگ کرمی و کش دار بشه.بعد نصف لیوان روغن رو بهش اضافه کن در حد مخلوط شدن هم بزن. بعد یک لیوان شیر یا ماست واگر هیچکدام نداشتی اب رو اضافه کن و هم بزن. بعد مخلوط دو و نیم لیوان ارد رو با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر که باهم مخلوط کردیم و اگر تونستی الک کردی رو کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم .زیاد نباید هم بزنی تا پف کیک نخوابه.!!

بعد کف قابلمه نچسب رو کمی چرب کن .ارد بپاش تا کیک نچسبه بعد مواد کیک رو بریز توی قابلمه و اروم چند ضربه قابلمه بکوب زمین تا اگر حباب روی کیک باشه از بین بره!!بعد در قابلمه رو دمی یا پارچه بزار و ببند و روی شعله بزرگ بزار و شعله رو فئق العاده کم کن . در حدی که میزاری برنج دم بکشه.

بعد چهل و پنج دقیقه دربش باز کن. یه خلال یا ته چوب کبریت بزن داخل اگه مواد کیک نچسبید به چوب پخته هست و باید از این سینی ب اون سینی بگردئنی و بزاری داخل قابلمه  تا اون ور کیک هم پخته و طلایی بشه. یا بزاری توی توستر طبقه وسط و از بالا المنت رو روشن کنی تا روی کیک هم طلایی بشه.

نوش جان

من زبرا هم تو قابلمه درست میکنم عالیه گلم اگه بخای کیکت از سادگی در بیاد.

طبق دستور بالا هروقت موادت اماده شد . موادتو نصف نصف توی ظرف های جدا بریز.توی هر دو ملاقه یه اندازه بزار

کاکائو یا شکلات تخته ای روی بخار اب ذوب کن بهداصطلاح بن ماری کن بعد توی یکی از ظرف های مواد بریز.خوب مخلوط کن .

بعد ته قابلمه روغن که ریختی و کمی ارد ریختی.یکدملاقه از مواد کاکائوی بریز بعد زود ی ملاقه از مواد سفید وسط ملاقه کاکائویی. به همین ترتیب بریز وسط هم تا موادت تمام بشه. بعئد با خلال یا چاقو خط بکش از گوشه تا وسط کیکت. بعدم که در قابلمه رو با دمیش میزاری وبرنج بقیه دستور

من توی تستر کیک میپزم حوب میشه. دفترچشو نگا کن خب

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
والا من هروقت کیک توستر درست کردم نه پف کرده .خشک هم شده. برا همین فقط قابلمه میدرستم عالی میشه. ت ...

من همیشه تو توستر کیک درست میکنم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین چن بار باید خراب کنی ک درجه حرارتش دستت بیاد.واینکه بزارش طبقه وسط فقط حرارت از پایین رو بزن.اگه هم از پایین بزنی هم بالا حرارت خیلی زیاد میشه وسط کیک خام میمونه بیرونش میسوزه

عزیزم من کار با تشکر شما رو بلد نیستم 

ولی جوری تنظیمش کن که دماش روی ۱۸۰ درجه باشه 

و اگه المنت داره فقط المنت پایینش روشن باشه 

المنت بالا رو فقط چند دقیقه آخر روشن کن که روی کیکت طلایی بشه 

خوشحال میشم پیجم