2777
2789
عنوان

دعا پیدا کردم

226 بازدید | 14 پست

یه دعا پیدا کردم مامانم میگه بچه بودی برات گرفتیم.توی یه کیف کوچولو سیاهه. اگه بازش کنم چیزی نمیشه؟؟؟ فقط میخوام که ببینم در مورد چیه و دستورش چیه نمیخوام دعا رو بخونم اصلا. باطل میشه؟؟

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
باز نکن بی تاثیر میشه چون منم واسه شوهرم گرفته بودم تاکید کرد باز نشه و خونده نشه 

بازش کردم روش یه برچسب بود زده بود آیه الکرسی. دیگه هیچی نخوندم. باز بی تاثیر میشه؟

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا برای چی گرفته بودن؟

نمیدونم

وای خدا ازبچگی دعاهمراهته بابا بندازش تو آب روان بره دعا نباید بیشتراز چهل روز همراهت یا تو خونتون باشه وگرن نه تنها تاثیرنداره بلکه تاثیر منفی هم داره تو زندگیت

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

وای خدا ازبچگی دعاهمراهته بابا بندازش تو آب روان بره دعا نباید بیشتراز چهل روز همراهت یا تو خونتون ب ...

عزیزم چه ربطی داره من الان زبان بند گرفتم واسه شوهرم یه سال و نیمه تو کناف کاریه سقفه خونس 

البته دعانویس گذاشته بود تو دهن مرغ و با مفتول بسته بودش

عزیزم چه ربطی داره من الان زبان بند گرفتم واسه شوهرم یه سال و نیمه تو کناف کاریه سقفه خونس  ال ...

خب شما اشتباه میکنی به این دعا نویسا ک میگن دعا بیشتر از چهل روز همراهت یا توخونت باشه توجه نکن.من ی بار سرکتاب باز کردم بدون اینکه چیزی بگم خانمه بهم گفت چندتا دعا تو خونتونه ک مال چندسال پیش هستن براهمین رو رزق و روزیتون تاثیر بد گذاشته وقت اون دعاها گذشته بندازشون تو اب روان بره دعا اثرش تا چهل روزه

چند نفردیگه هم همینو گفتن  

واقعا هم همینطور بود چندتا دعا داشتیم توخونمون ک مال چندسال پیش بودن

باز ی بار دیگه ی دعانویس ی دعایی برام نوشت گف تا دوسال همراهت باشه .هشت ماه دعا همرام بود وحشتناک استرس داشتم گاهی کابوس میدیدم ی بار رفتم پیش ی نفر دیگه همینجوری برام سرکتاب باز کرد گفت ی دعایی همراهته برات سنگینه درش بیار خدایی همینکه ازخودم جداش کردم انگار ی چیز چندکیلویی از رو دوشم برداشته شد حتی رنگ صورتم باز ترشد

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱