2821
2789
عنوان

داستان زندگی.....

195 بازدید | 13 پست

دوستان کسی نمیخواد داستان زندگیش نوشته بشه؟؟من تو اینستا پیج دارم و دنبال داستان زندگی جالب هستم ممنون میشم برام از زندگیتون بگید.❤❤

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست دارم ولی با اسم خودم ، جالب نیست فک و فامیل میفهمن.

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
شمام دیگه هر روز و هر دقیقه همین تاپیکو میزنیا خسته نشدی؟ زندگی خودت یه داستانه😂

😜😃😄

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
شمام دیگه هر روز و هر دقیقه همین تاپیکو میزنیا خسته نشدی؟ زندگی خودت یه داستانه😂

😂😂😂

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

پول بده تا ز ندگی رو تعریف کنیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دوست دارم ولی با اسم خودم ، جالب نیست فک و فامیل میفهمن.

اسمتونو عوض میکنم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

نه عزیزم کارم اینه چرا خسته بشم شما خسته نمیشی هرروز تاپیکای منو دنبال میکنی😂

نه عزیزم کارم اینه چرا خسته بشم شما خسته نمیشی هرروز تاپیکای منو دنبال میکنی😂

دنبال نمیکنم

هر روز میبینمت تاپیک میزنی😊

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
دنبال نمیکنم هر روز میبینمت تاپیک میزنی😊

خب باید حتما تاپیک خیانت بزنم