کتاب زنان زیرک و کی خونده من میخواستم یکم ترفند زنونه یاد بگیرم چون خیلی خشنم🤣🤣یکم لوس بازی یاد بگیرم این کتابو خوندم کلا به خودم امیدوار شدم باعث شد اون یه لبخند ریزی هم که به شوهرم میزدمو نزنم دیگه🤣حالا دور از شوخی واقعا بنظرم اصلا کتاب مناسبی نیست قشنگ میگه شوهرو تخریب کن بهش رو نده زنگ نزن میخواست بره مسافرت بزار بره حتی اگه مُرد هم نرو مراسمش🤣🤣در این حد🤭 بنظرم اتفاقا مرد هم نیاز به توجه داره نمیشه که چون انقدر زشته و زمخت و گنده هستن ادم مثل دیوار باهاشون برخورد کنه شما این کتابو خوندید؟نظرتون راجبش چیه
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
دور وریام که تو رابطه موفقن مث همین زن زیرک مورد نظر نویسندن اصلا نگفته زنا خشن باشن &n ...
نه عزیزم واقعا بعصی از حرفاش بنظرم جالب نبود میگه شوهرت خواست مجردی بره بگو خوش بگذره نپرس کی برمیگردی نگو نمیشه حالا نری خب یعنی چی اونم با مردای بی جمبه دو بار به روشون بخندیم دیگه ۱ ماه ۱ماه نمیان
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ولی خودمونیم من یکی شعارو خوب میدم ولی تو اداره زندگی خودم موندم بخدا بعضی از دوستام مثلا با شوهراشو ...
میدونی موضوع چیه؟از بیرون نگاه کردن خییییلی مهمه ما واسه زندگی بقیه که نظرمیدیم بی طرفیم و از بیرون نگاه میکنیم خیلی تاثیر داره و راهکارامون معمولا درست و منصفانه هست.
بازم میگم ویس های دکتر حبشی و دکتر فرهنگ کمکت میکنه تو گوگلم سرچ کنی هست
مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛