کتاب زنان زیرک و کی خونده من میخواستم یکم ترفند زنونه یاد بگیرم چون خیلی خشنم🤣🤣یکم لوس بازی یاد بگیرم این کتابو خوندم کلا به خودم امیدوار شدم باعث شد اون یه لبخند ریزی هم که به شوهرم میزدمو نزنم دیگه🤣حالا دور از شوخی واقعا بنظرم اصلا کتاب مناسبی نیست قشنگ میگه شوهرو تخریب کن بهش رو نده زنگ نزن میخواست بره مسافرت بزار بره حتی اگه مُرد هم نرو مراسمش🤣🤣در این حد🤭 بنظرم اتفاقا مرد هم نیاز به توجه داره نمیشه که چون انقدر زشته و زمخت و گنده هستن ادم مثل دیوار باهاشون برخورد کنه شما این کتابو خوندید؟نظرتون راجبش چیه
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نخوندم .ولی اینو میدونم که بچه ۳ ماهه من هیچ فرقی با همسر عصا قورت دادم نداره .هر چقدرم زمخت باشن عاشق تحسین و تعریف و محبت زناشونن
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷
دقیقا خب من وقتی خودم شوهرم بود و نبودم براش فرقی نداشته باشه بهم زنگ نرنه نپرسه کجا بودی کجا میری ی ...
والاااا همین دیگههه.البته تواین مورد کجا بودی و کجا هستی مردا رو این سوال حساسن نباید خیلی جستجو کنی چون حس میکنن اعتماد نداری بهشون.مثلا بجاش میتونی بگی کی میای پیشم و اینا...
نخوندمش اگه اینطوریه نخونم😐😐😂😂 ویس های دکتر حبشی و دکترفرهنگ رو گوش کن انصافا اکثر حرفاشون درست ...
نخون خواهر نخون 😁😁تو این اوضاعی که بلا نسبت همه ی شماها خانمای لوند زیادی منتطرن اوار شدن رو زندگی بقبه هستن بنظرم اصلا نباید به شوهر کم محلی کرد تا اون از یکی دیگه محبت ببینه و براش جذاب باشه
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
حرفت درسته👌👌 البته محبت و لوندی هم باید حد داشته باشه زیادیم خوب باشی از اونور بوم میفتی و فکرمیک ...
ولی خودمونیم من یکی شعارو خوب میدم ولی تو اداره زندگی خودم موندم بخدا بعضی از دوستام مثلا با شوهراشون مشکل دارن از من میپرسن چیکار کنیم نکنیم خودم خندم میگیره یه جوری براشون حرف میزنم که خودم یه کدوم از اون کارارو رعایت نکردم