2777
2789
عنوان

لاغری یهویی

239 بازدید | 11 پست

سلام من شنبه تصمیم گرفتم لاغر شم چند ماه بود وزنم همیسه رو95 کیلو ثابت بود شنبه که رفتم رو ترازو دیدم 96کیلو هیتم ازونروز رژیم کم کالری گرفتم البته خیلی سنگین نیس یه کمم پیاده روی میکنم هر بار میرم رو ترازو 94 هستم به نطرتون ممکنه وزنم کم بشه؟ترازو محلش ثابته  و سالمه 

به امید زندگی بهتر

عزیزم تن تن خودتو وزن نکن مطمعنم اراده داشته باشی کم میکنی 😍

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رژیم اصلا نباید تن تن خودتو وزن کنی بیخیال باش 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

آره با کالری شماری درست میشه 

منم خودم تو گروه کالری شماری هستم و 10 کیلو و 600 وزن کم کردم البته ورزشم بوده 

اگه میخوای لینک گروه و برات بزارم؟؟؟ 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

ببین عزیزم کرفس تهیه میکنی 1بوته. تمیز تمیز میشوری برگ هاش میچینی و میزاری سینی نور غیر مستقیم پهن میکنی تا قشنگ خشک بشه. ساقه هاش و هم آب گیری میکنی و میریزی بطری تمیز درش هم میبندی میزاری یخچال حالا. صبح ک از خاب پامیشی ی لیوان آب کرفس میخوری. صبحانه نان سنگک. ناهار شام سعی کن مایعات آبکی باشه بدون نون ی کاسه قشنگ سیر میشی عصر برگ کرفس و دم کن بخور عالیع عالی معجزه ینی معجزه. روزی چند لیوان دم کن ب شدت شدت کاهش اشتها من ک بهش ایمان دارم خخخ بعد این بگم ک چای سبز خیلی تاثیر داره ب شدت عالیه اونم میل کن تو خونه حلقه بزن دراز نشست برو گن بزن برقص کارا رو تن تن بکن با گن کار خونه منظورمه هی خم و راست شو خودش کلی کالری میسوزونه فکرتو مشغول کن نری سمت غذا میدونم سخته خیلی سخته ولی ب این فکر کن عید میخای بهترین لباس و بپوشی بدون داشتن شکم 😉😉😉😉😍😍😍😍

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
همسرم گفته هر یه کیلو که کم کنی یه کادو میگیرم برا همین کنجکاو شدم😁

اصلا نکن چون باعث دلسردی میشه هفته ای ی بار اونم صبح ناشتا وزن کن ،رژیمتم اصولی بگیر صورتت از بین نره اصلا عجله نکن تو رژیم 

من حلقه هولاهوپم پیشنهاد میکنم چون خودم باهاش شکممو صاف کردم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ببین عزیزم کرفس تهیه میکنی 1بوته. تمیز تمیز میشوری برگ هاش میچینی و میزاری سینی نور غیر مستقیم پهن م ...

ممنون عزیزم عرق کرفس گرفتم از فردا آب کرفسم امتحان میکنم

به امید زندگی بهتر
ممنون میشم

https://chat.whatsapp.com/IJgEi4vZCXmH8AchTNKfjm

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
همسرم گفته هر یه کیلو که کم کنی یه کادو میگیرم برا همین کنجکاو شدم😁

خوش به حالت جیگر من 10 کیلو کم کردم هنوز هیچکی برام کادو نگرفته😂😂🤭🤭