2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک و امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 60 پست
خب تا حدودی طب سنتی رو انجام بده. مثلا دوسین خوردن مغزیجات و گرمی. پنج انگشت دم کن بخور. من خودم این ...

انشاالله عزیزم که نتیجه بگیری ولی باورت نمیشه من همه اینکارا رو کردم   

خب تا حدودی طب سنتی رو انجام بده. مثلا دوسین خوردن مغزیجات و گرمی. پنج انگشت دم کن بخور. من خودم این ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خوب ایشالا جواب بگیرید. چیکار میکنن برای این کار؟؟؟؟؟؟چه اتفاقی می افته یعنی؟؟؟

نمیدونم دقیقا اما مثلا قدیمی ها میگفتن مثلا زنی که تازه ازدواج کرده یا تازه زایمان کرده تا چهل روز زن حامله نیاد خونه اش،یا خودش عروسی یا ختم نره یا کلا بیرون نره که چهل یه ادم یا جانور روش نیفته. یه همچین چیزی منم زیاد اطلاعات ندارم اما خب به شدت کارها و حرفای قدیمی ها رو قبول دارم. بی دلیل حرفی نمیزدن قدیمی ها. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

انشالله خدا بهت نظر کنه عزیزم و بزودی دامنت سبز شه. 🤲🏼🤲🏼

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چقد خوب من اینارو نمیدونستم اصلا

اره میگن تنبلی و مشکلات تخمدان از سردی رحمه. سردی رحم هم بخاطر رعایت نکردن رژیم غذایی و... اتفاق میفته. یکی از عوامل مهمش هم حمام رفتن تو دوره پریودیه.من نمیدونستم و روز اول پری تا اخرش حموم میرفتم که این خودش بده.رحم رطوبت رو جذب میکنه و سرد میشه. الان چند ماهه دیگه تو پریودی حمام نمیرم لباسم رو عوض میکنم و سرم رو هرروز میشورم اما حمام نمیرم. لبنیات و سردی رو تا جایی که شده کم کردم.بجاش دمنوش های طبع گرم،مغز پسته و بادوم و گردو و چلغوز و اینجور چیزا میخورم. حتما چایی رو با هل یا زنجبیل یا دارچین و نبات میخورم. تا جایی که میتونم رعایت میکنم

نمیدونم دقیقا اما مثلا قدیمی ها میگفتن مثلا زنی که تازه ازدواج کرده یا تازه زایمان کرده تا چهل روز ز ...

چقد جالب!!!!منم از وقتی عروسی کردم همش پاشدم رفتم مراسم ختم اینو اون!!!!

نمیدونم دقیقا اما مثلا قدیمی ها میگفتن مثلا زنی که تازه ازدواج کرده یا تازه زایمان کرده تا چهل روز ز ...

راستی اگه رفتی بگو چجوری برداشتن ازت اون چهلم رو!!!

چقد جالب!!!!منم از وقتی عروسی کردم همش پاشدم رفتم مراسم ختم اینو اون!!!!

من بعد از زایمان اولم رفتم بیمارستان که شیرم رو بدوشم. میگن شاید چشمت به زن حامله افتاده یا از کنار جانور مرده ای چیزی رد شدی و سنگینیش روت افتاده. اگه مادر بزرگی کسی رو داری که قدیمیه ازش بپرس بهت میگه. البته میگن باید بری دعا نویس برات برداره اما من به دعاتویسا اعتقاد و اعتماد ندارم. این حاج خانوم رو خییییلی قبول دارم و فقط چون با ایمانه میگم انشالله دستش برام سبک باشه و باردار بشم به امید خدا

راستی اگه رفتی بگو چجوری برداشتن ازت اون چهلم رو!!!

باشه عزیزم.درخواست دوستی بده که داشته باشمت.فردا خبرشو بهت میدم. البته میگن خودت نمیتونی واسه خودت انجام بدی باید یکی دیگه انجام بده. 

انشالله که اینطوره، عکس بی بی چک رو میخوام بفرستما ولی سرعت اپلود خیلی کمه نمیشه

سایت خرابه، تو نت سرچ کن آپلود عکس، یه سایت میاد اونجا آپلود کن ...لینک مستقیم کپی کن بذار اینجا

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
https://uupload.ir/files/wlr7_f375ecf0-ee21-4f52-835c-08bea31c41d6.jpeg

منم میبینمش! 😍 صورتیه؟

دو روز بعد این بزن اثر آمپول باشه باید منفی شه دیگه؛ واقعی هم باشه انشاالله پررنگ تر میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
منم میبینمش! 😍 صورتیه؟ دو روز بعد این بزن اثر آمپول باشه باید منفی شه دیگه؛ واقعی هم باشه انشاالله ...

خدا از دهنت بشنوه. 

خیلی حس پریود دارم اخه. همش ببخشید موقع نشستن حس پریود بهم دست میده حس میکنم الان میاد