2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک و امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر اولم به من گفت تنبلی داری چون پریودام بین ۲۸ تا ۳۵ روز بود. دکترمو که عوض کردم گفت بدون ازمایش ...

من پریودام قبل اقدام منظم بود اما وقتی اقدام کردم  ماه اول یه هفته و ماه دوم دو هفته عقب افتاد که رفتم دکتر و دارو داد اون ماه دارو هارو استفاده کردم دو روز جلو افتاد باز ماه بعد ۱۲ روز تاخیر داشتم این ماه هم که گذشت دو روز زودتر پریود شدم. والله من هفته پیش خونه مامانم بودم یه حاج خانومی هست همسایه مامانمه و گاهی میاد خونه مامانم. خییییلی زن خوب و با ایمان و مومنیه،بهم گفت چرا باردار نمیشی گفتم چندماهه دکتر میرم اما نمیشه. بهم گفت تو چهل روت افتاده یه همچین چیزی. من زیاد به اینجور چیزا اعتقاد ندارم اما به همسرم مه گفتم با اینکه اونم به دعا و اینجور چیزا اعتقاد نداره اما گفت این چهل افتادن رو منم شنیدم و از قدیم بوده. حاج خانومه گفت چهارشنبه هفته دیگه بیا برات اگه خواستی بردار چهلت رو. حالا منم فردا میرم خونه مامانم بیاد شاید دستش شفا باشه و باردار شم.  اخه خییییلی زن با خدایی هست و دوسش دارم. مثل مامان بزرگای مهربون قدیمیه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من پریودام قبل اقدام منظم بود اما وقتی اقدام کردم  ماه اول یه هفته و ماه دوم دو هفته عقب ا ...

چقد خوب ایشالا جواب بگیرید. چیکار میکنن برای این کار؟؟؟؟؟؟چه اتفاقی می افته یعنی؟؟؟

هیچی سری قبل گفت ماه بعد داروهارو بیشتر میکنیم که کرد ولی فایده نداشت، بخاطر همین الان دوسریه آی یو ...

خب تا حدودی طب سنتی رو انجام بده. مثلا دوسین خوردن مغزیجات و گرمی. پنج انگشت دم کن بخور. من خودم این ماه از اول پری دوسین ناشتا خوردم،شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب کردم و بستم. هرروز هم یه لیوان مریم گلی دم کردم خوردم. چای دارچین و زنجبیل و هل و زعفرون و اینجور چیزا خوردم و مصرف لبنیات رو هم به حداقل رسوندم. انشالله که نتیجه بگیرم. شما هم این کارا رو انجام بده ضرر که نداره انشالله شما هم نتیجه بگیری به حق علی

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها