2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک و امپول hcg

2308 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها. علاوه بر اینکه کلی قرص و دارو خورده بودم که اونا به کنار؛ من روز ۱۱ پریود رفتم سونو گفتن فولیکولات کیست شدن یکی ۲۸ یکی هم ۱۷-۲۲-۲۴ در عین حال هم تعداد زیادی ۱۴-۱۹ در حال رشد.

دکترم گفت بزن امپول رو فولیکول داری!!!!!

من روز ۱۱ دو تا ۵۰۰۰ زدم. امروز روز ۱۴ از امپوله. بی بی چکم بعد از ده دقیقه هاله انداخت. یعنی مثبته؟اونا کیست نبودن؟منفیه؟چیه؟!😭

به جز ۲۸ 

باقی شون فولیکول نرمال بودن

احتمالش هست باردار باشه! اگه هاله واضح و صورتیه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خوشبحالت از من به زور به 14میرسه ،الهی ک باشی 

ولی خب دکتر سونو گفت اینجوریم خوب نیست. این نشون میده که نیاز به قرص و امپول نداشتی. گفت نباید میخوردی قرصارو😖

انشالله به امید خدا باردار باشی. برای منم دعا کن عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
به جز ۲۸  باقی شون فولیکول نرمال بودن احتمالش هست باردار باشه! اگه هاله واضح و صورتیه

انشالله که اینطوره، عکس بی بی چک رو میخوام بفرستما ولی سرعت اپلود خیلی کمه نمیشه

شماهم دارو جواب نمیده؟ چیکار کنیم پس؟ 

من نگو فقط تیروییدم کم کاره درمان شد اونم. خدارو شکر دیگه مشکلی نداشتم، بعد از یکسال باردار نشدم. رفتم دکتر نه همسرم نه خودم مشکل نداشتیم. این ماه دوم بود که قرص میخوردم. ماه پیش که فقط لتروزول خوردم بدون سونو و هیچ چیز دیگه ای نتیجه نگرفتم. این ماه ولی دکترمو عوض کردم قرص و امپول بیشر داد بهم اونم که اگه نشه این ماه دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم😭😭😭

شماهم دارو جواب نمیده؟ چیکار کنیم پس؟ 

من شش ماهه اقدامم و سه ماه دارو استفاده کردم دو دوره کلومیفن و امپول اچ سی جی.یک دوره هم لتروزول،استرادیول و اچ سی جی که نشد این ماه هم که دکترم نبود و دارو استفاده نکردم و اقدام کردم. توکلم به خداست. انشالله به زودی هر دومون باردار میشیم 🤲🏼🤲🏼

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من شش ماهه اقدامم و سه ماه دارو استفاده کردم دو دوره کلومیفن و امپول اچ سی جی.یک دوره هم لتروزول،است ...

انشالله ابن ماه باردار میشیم😔مشکل خاصی دارید؟؟؟

من نگو فقط تیروییدم کم کاره درمان شد اونم. خدارو شکر دیگه مشکلی نداشتم، بعد از یکسال باردا ...

انشاالله میشه همینکه مشکل ندارین جای شکرش باقیه، منم مادرشدن برام معجزه س اگه اتفاق بیفته 

انشالله ابن ماه باردار میشیم😔مشکل خاصی دارید؟؟؟

تنبلی تخمدان دارم. البته دکترم گفت خفیفه اما خب نمیدونم چرا باردار نشدم تا حالا🤔

من شش ماهه اقدامم و سه ماه دارو استفاده کردم دو دوره کلومیفن و امپول اچ سی جی.یک دوره هم لتروزول،است ...

ببین آخه باردار نشدن یه طرف ولی من اصلا تو مرحله قبلش درجا میزنم ، فولبکولا رشد نمیکنن 

انشاالله میشه همینکه مشکل ندارین جای شکرش باقیه، منم مادرشدن برام معجزه س اگه اتفاق بیفته 

برای منم دقیقا شده حسرت😭😭😭نمیتونم توو خیابون بچه هارو نگاه کنم بغضم میگیره. همسرمم که عاشق بچس دوتامونم میمیرم برای بچه خیلی سخت شده😔😔😔