2821
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 8922 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یچیزی عزیز مشکل هورمونی اگه داری حتما بگو .من خودم رازیانه بخاطر پرولاکتینم نباید مصرف کنم

البته دقیق یادم نیس که رازیانه هم داره یا نه.هفت تا گیاهه.شما میتونی اسلیم کوییگ بهوری که چای سبز و کرفس و شویده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

[QUOTE=171459987]بله عزیزم یه داروخونه خوب برو که هم داشته باشه هم راهنماییت کنه.من یه چیز دیگه چرفته بودم معده درد گ ...[/QUOTE

خخخخخ

دمت گرم 

اره این خانواده شوهر باید همیشه حسرت لاغری داشته باشن 🤣🤣🤣

چاس سبز عالیه من روزی سه لیوان میخورم بدون قندم بخور

بد مزه نیس؟  

من چای کیسه ایشو گرفته بودم خیلی بد مزس

ناااموسا لایک نکنین....😐خیلی ضدحاله😬تاپیک باحال دیدین منم تگ کنین 😁😁 ممنون میشم اگه ی صلواتم واسه مشکلم بفرستین😘😘
شما با بامداد خمار رژیم میگیرین ؟

آره تازه اون هفته رفتم تو تاپیکش و شرایطش رو خوندم ولی خب پریود شدم چند روزه و یکم برنامم به هم ریخت تو پریودی اشتهام خیلی زیاد میشه و همش ضعف دارم همیشه رژیمم به هم میخوره 

این نیز بگذرد...                                   
آهان مرسی که گفتی  میگن خیلی هم چایی سبز سرده

اره عزیزم بخاطر همون من استفاده نکردم ولی خب پیلاتس کار کردم و پیاده روی  و فقط میوه و مغزیجات خوردم برنج و شکر و قند  و نوسابه و ... اینارو حذف کردم دو ماهه انقدر لاغر شدم  بعدشم باردار شدم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
عه جدی؟ حالا تاثیر داشت برات

آره عزیز یه نفر به من گفت ناشتا بخور 

ساعت ۱۰ صبحانه 

عصر هم یه وعده دیگه تا صبح هیچی نخور 

من نتونستم سویق بخورم 

با حذف وعده هم معده درد شدم 

البته دقیق یادم نیس که رازیانه هم داره یا نه.هفت تا گیاهه.شما میتونی اسلیم کوییگ بهوری که چای سبز و ...

قرص اسلیم کوییک چربی سوزه یا اونم برا اشتهاس؟

این نیز بگذرد...                                   
[QUOTE=171459987]بله عزیزم یه داروخونه خوب برو که هم داشته باشه هم راهنماییت کنه.من یه چیز دیگه چرفت ...

آخه اولا قبول نمیکنن میگن قرص نخور عوارض داره و فلان و فلان خود دکتر داروسازی که من میرم میخوره همینارو.دوما چیکار دارم بگم بذار تو کف بمونن 🤣

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
قرص اسلیم کوییک چربی سوزه یا اونم برا اشتهاس؟

نوشته هم چربی سوز هم اشتها من واقعا فک نمیکردم قرص گیاهی کمکم کنه .از بقیه قرصام میترسم گلوریا و بلوبری اینا.گفتم اینو‌میگیرم بلکه ببینم هزینه کردم بخاطر اون رژیممو مراعات کنم

آره عزیز یه نفر به من گفت ناشتا بخور  ساعت ۱۰ صبحانه  عصر هم یه وعده دیگه تا صبح هیچی نخ ...

آها ممنونم پس میگیرم امتحان میکنم یعنی عصری یبار دیگه بخورم بعد شام نخورم درسته؟ بعد ببخشید چقدر باید خورده بشه مثلا یه قاشق خوبه؟

این نیز بگذرد...                                   
نوشته هم چربی سوز هم اشتها من واقعا فک نمیکردم قرص گیاهی کمکم کنه .از بقیه قرصام میترسم گلوریا  ...

مرسی عزیزم آره منم از قرص میترسم 

این نیز بگذرد...                                   
مرسی عزیزم آره منم از قرص میترسم 

خواهش عزیزم .من حتی ازگیاهیم نمیخواستم استفاده کنم اما دیدم چاره ای نمونده.موفق باشی ❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز