2777
2789
عنوان

ازدواج نچ✖

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
من ممکنه تا اخر مجرد بمونم سختیش اینه که شاید نتونی با تنهایی کنار بیای. باید بتونی با آدمای مختلف ...

منم 

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
من ممکنه تا اخر مجرد بمونم سختیش اینه که شاید نتونی با تنهایی کنار بیای. باید بتونی با آدمای مختلف ...

بله اینکه درسته من میگم یه شغل عالی و مستقل داشته باشه و برا خودت زندگی کنی حالشو ببری

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ایران بله، مردم متاسفانه اکثرشون حرف می زنن. اما اون دسته از مردم در هر صورت یه چیزی پیدا می کنن بگن و حرفشون اهمیتی نداره.

خیلیا بنا به شرایط و تصمیم شخصی ازدواج نمی کنن، به نظرم تصمیم شخصیه و ازدواج کردن هم امر اجباری که مناسب همه باشه نیست.

عمه ی خودم الان بالای پنجاه سال و مجرد و شاغله. تا ده سال پیش که من ایران بودم هم خواستگار داشت. خواستگارهای خوب و با شغل های مناسب و... اما به دلایلی که به کسی نمی گه علاقه ای به ازدواج نداره. زندگی خوبی هم داره. شغل خوب داره، دوستای خوب و کار خیریه و... انجام می ده. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
بله اینکه درسته من میگم یه شغل عالی و مستقل داشته باشه و برا خودت زندگی کنی حالشو ببری

اره. من بشخصه حرف مردم برام مهم نیس.(البته ۸رف مامان بابام مهمه برام). ازدواج هم میتونه خوب باشه. لزوما بد نیست.