2777
2789
عنوان

سنگریزه صفرا

2906 بازدید | 32 پست

سلام دوستان به طور اتفاقی برای سونو رفتم که متوجه شدم صفرام سنگریزه های متعدد داره وخیلی ناراحتم نمیدونم با دارو خوب میشه یا نه لطفا اگه تجربه ایی دارین کمکم کنیییید ممنون میشم انرژی مثبت بدین لطفاااااا 😭😭😭😭در ضمن یه دختر 4ساله هم دارم که خیلی به من وابسته اس الان موندم همینجوری با سنگ صفرا

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

اگه ریزه با دارو رفع میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ریزه با دارو رفع میشه

راست میگی کسی بوده اینجوری؟؟؟ 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
راست میگی کسی بوده اینجوری؟؟؟ 

اره شوهر خالم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
با دارو گیاهی رفع میشه تاحالا درد نگرفته بالا ی شکمتون قسمت دنده ها یا کمرتون قسمت بالاش

نه اصلا درد نداره فقط زیره دلم درد میکرد رفتم برای سونو که دکتر چکاب نوشت 

من پر سنگ ریزه بود با دارو گیاهی رفع شد 

وای منم مثل شمام میشه بگی چه کارایی کردی وچه چیزایی خوردی؟؟؟ 

یا با دارو رفع میشه یا نهایتش لیزری عمل میکنی بدون درد

میدونی لیزر خیلی خطرناکه یکی از فامیلهای همسرم انجام داد که صفراش ترکید 

نه اصلا درد نداره فقط زیره دلم درد میکرد رفتم برای سونو که دکتر چکاب نوشت 

خب اگه نری رفتش نکنی خدایی نکرده بیشتر میشه و درد میگیره...بهتره بری دارو گیاهی ...من دکتر گف برو جان وقت بگیر درش بیار ولی رفتم دارو گیاهی رفع شد چون میترسیدم از جراحی 

خب اگه نری رفتش نکنی خدایی نکرده بیشتر میشه و درد میگیره...بهتره بری دارو گیاهی ...من دکتر گف برو جا ...

خب چه چیزایی خوردین؟ من قراره شنبه برم دکتر برام دارو بنویسه

واسه کجایی اگه مشهدی آدرس دارو گیاهیو بدم بری 

نه کرج هستم 😞😞😞