2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

75 بازدید | 10 پست

دیروز رفتم دکترزنان یه چکاب بشم گفتم سونو هم بکنه که دیدیم بله یه توده توی تخمدان چپمه گفت احتمالا عمل بخواد چون توش آب نیست مثل کیست حالا باید آزمایش و رادیولوژی اینا کنم که بدخیم نباشه از الان استرس پسرمو گرفتم که بدون من چی میشه اگه عمل بخواد بکنه شیرخودمو میخوره هنوز نگرفتمش😭 اگه بدخیم باشه چی

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

وا عزیزم‌مثبت فکر کن.بدخیمم باشه دور از‌جونت زود‌درش میارن.پسرتم چند وقت شیر مامانیو نخوره اشکالی نداره که.خداروشکر که پیگیر بودی خیلیا بی خیالن‌ بعد واسشون شر میشه

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عمل بخواد شاید عمل باز نشی، عمل لاپاراسکوپی هم هست که خیلی راحته نگران نباش کیست خیلی شایع شده

من یه بار چندسال پیش عمل باز کردم کیستمو بعد چندسالم با کلی پیگیری و فلان باردار شدم خداروشکر حالا دوباره.خستم کرده این کیست اصلا تخمدان چپم پلی کیستیکه اون کنار هم چندوقتم این بلا سرم میاد اینبارم ‌اینجوری

وا عزیزم‌مثبت فکر کن.بدخیمم باشه دور از‌جونت زود‌درش میارن.پسرتم چند وقت شیر مامانیو نخوره اشکالی ند ...

قربونت برم مرسی دعا کنید

من یه بار چندسال پیش عمل باز کردم کیستمو بعد چندسالم با کلی پیگیری و فلان باردار شدم خداروشکر حالا د ...

غصه نخور دیگه چه بخوای چه نخوای دکترا کار خودشونو میکنن، باز خداروشکر باردار شدی، من در انتظارم فعلا، نینی بیاد دیگه خیالم راحت میشه

غصه نخور دیگه چه بخوای چه نخوای دکترا کار خودشونو میکنن، باز خداروشکر باردار شدی، من در انتظارم فعلا ...

انشاالله خدا بهت یه کوچولوی سالم و قشنگ بده

ببخشید عزیزم چه علاعمی داشتی که رفتی سونو

ببین من علائم خاصی نداشتم به خاطر عفونت رفتم گفتم سونو هم بکنم چون خیلی وقت بود نرفته بودم همیشه چون استرس کیست دارم هرچندوقت میگم سونو کنه دکترخودم.حتی پریودمم منظمه.

ببین من علائم خاصی نداشتم به خاطر عفونت رفتم گفتم سونو هم بکنم چون خیلی وقت بود نرفته بودم همیشه چون ...

منم یه علاعمی دارم الان بخاطر کرونا میترسم برم همش از همه میپرسم ببینم کیسته یا نه