2777
2789
عنوان

درد دل

116 بازدید | 15 پست

پسری ام. خیلی حال روحیم خرابه. قدم کوتاست.156.قیافم جالب نیست.مشکل روحی پیدا کردم. وضع مالیم خرابه. کارگرم. هرچی کار میکنم.خرج پدر مادر پیرم میکنم.منم دوس دارم زندگی تشکیل بدم. اما به خاطر قد کوتاهیی. حالم بده. الان بیشتر دخترا دوس دارن همسرشون قد بلند باشه. من بدبخت چه گناهی کردم.قد کوتام. خیلی دوس دارم عاشق باشم. و یه دختر منو از ته دل بخواد منم اونو از دل جون بخوام.و بهش محبت کنم. خیلی حال روحیم ریخته بهم. افسرده شدم. ناامید شدم. شما بگید من چه گناهی کرددم.به خاطر قد کوتاهیم. دعام کنید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برادرمن قدش۱۶۰،ولی خیلی برای زندگیش تلاش میکنه و آدم خوب و سر به زیر و مومنیه.اما وقتی خصوصیات دیگه خوب باشه کوتاهی قد چیز مهمی نیس.اطرافیان هم بهمون میگفتن کسی به برادرتون زن نمیده.ولی ماشالله هرجا میرفتیم همه از خداشون بود همچین همسری داشته باشن.کسی که شما رو بخاد همینطوری میخاد

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

26

قدت ک مشکلی نداره دخترای هم قد خودت خیلی زیادن ولی برای قد باید زودتر از اینا ب فکر بودی ک ببینی مشکلت چی بوده قد نکشیدی و درمانش میکردی چون فک نکنم ارثی باشه

بنظرم اگه پولشو داری درس بخون فعلا دیر نیست کنکور بده وگرنه از کارگری به هیچییی نمیرسی میبینی شده ۶۰ سالت و هیچی نداری