2777
2789
عنوان

من هم مادرم😔😔...

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست
۶ ساله

الهی عزیزم🙁🙁خیییییلی سخته واقعا. فقط منو شما میتونیم همدیگرو درک کنیم. شما مشکلتون چیه؟

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا. کسایی رو میبینی ک بلانسبت دوستان اینجا واقعا ی درصد هم لیاقت مادربودن ندارن، ب چشم دیدم ک ...

اره واقعا من هم دیدم نمونشو یه زمین خالی کنار خونمون هست یه روز دیدیم صدای گریه نوزاد میاد وقتی رفتیم نگاه کردیم بخدا دلم اتیش گرفت یه بچه تقریبا هفت هشت ماهه رو گذاشته بودن بین چندتا بلوک یه ظرف اش کپک زده هم جلوش بود دسشویی کرده بود کلی مگس دورش بود واقعا گریم گرفت همسایه ها همه جمع شدن تمیزش کردیم لباساشو عوض کردیم صدوده اومد بردش بعد معلوم شد مادرش یه زن معتاد بوده ک ولش کرده و بچه رو دادن بهزیستی😔خدایا حکمتتوشکر

میشه برای نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستید💕
دو روز پیش یه نفر اینجا تاپیک زده بود میخوام برم سونو بفهمم جنسیت بچم چیه بعد بندازمش .واقعا ببین خد ...

واقعا ی کسایی لایق این حس قشنگ میشن ک ذره ای لیاقتشو ندارن

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
اره واقعا من هم دیدم نمونشو یه زمین خالی کنار خونمون هست یه روز دیدیم صدای گریه نوزاد میاد وقتی رفتی ...

بخدا چجوری دلشون میاد اخههههه😭😭😭😭😭😭

کاش خدا به من بچه نمیداد

چرا اخه؟😳😳😳

تاپیک نیم ساعت پیشم هست اون موقع خیلی راحت تصمیم میگرفتم

خیانت خیلی بده. بچت چن سالشه؟

دکتر پیشنهاد ای یو ای داده ولی خوب درامد انچنانی نداریم متاسفانه مگر که معجزه بشه

خدا کمکت کنه عزیزم انشاللله بدون این چیزاطبیعی باردارشیم همه ی منتظرا

میشه برای نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستید💕