2777
2789
عنوان

من هم مادرم😔😔...

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست

عزیزم.به خدا امید داشته باش.خدا دامنتو سبز میکنه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خدا خودش اگه صلاح بدونه بهترین هر چیزی رو به بنده اش میده،الهی به حق فاطمه زهرا هر کس که واقعا صلاحت ...

الهی آمین🤲

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله سال دیگه همین موقع کوچولوت توی بغلت باشه بیایی اینجا از شب زنده داریات برامون بگی😁😘

عزززززیززززم😍😍😍😍خدا از زبونت بشنوه😘😘😘😘

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
ایشالله سال دیگه همین موقع بیای تاپیک بزنی بگی وای خیلی بی خوابم دوقلو بزرگ کردن چقدر سخته ایشالله ص ...

مررررسی دووووستم. مرسی از دعای قشنگت😘😘😘😘

برای منم دعا کنید لطفا انتظار و دیدن اطرافیان که راحت باردارمیشن خیلی سخته کاش خداهیچ کسی رو با بچه ...

کاااااش.....

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

دو روز پیش یه نفر اینجا تاپیک زده بود میخوام برم سونو بفهمم جنسیت بچم چیه بعد بندازمش .واقعا ببین خدا کیا رو لایق بچه دار شدن میکنه.بعدش که گفتم از کارت خجالت بکش میدوتی چند نفر الان میخوان جای توباشن منو کشید به فحش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
برای منم دعا کنید لطفا انتظار و دیدن اطرافیان که راحت باردارمیشن خیلی سخته کاش خداهیچ کسی رو با بچه ...

آره واقعا. کسایی رو میبینی ک بلانسبت دوستان اینجا واقعا ی درصد هم لیاقت مادربودن ندارن، ب چشم دیدم ک دارم میگم، ولی خب خدا صلاح میبینه و بهشون میده. دخالت نمیکنم توی کارخدا ولی خب حسه دگ. چ کنم ک دلم پرشده از حسرت😔😪

من جای تو نیستم عزیزم که کامل درکت کنم...و برات دعا میکنم که انشاءالله به زودی مادر بشی.

ولی ولی

یه چیزی بگم،

به داشته هات فکر کن و قدرشو بدون و شکر کن. تو در حسرت بچه ای و خیلی ها بچه دارن ولی در حسرت داشته های تو هستن. و به رضای خدا راضی باش.

من کسی رو میشناسم که بعد ساااال ها فقر و بچه دار نشدن، پولدار و بچه دار شد، ولی شوهرش بهش خیانت کرد و تمماااام اون عشقی که بهش داشت، از بین رفت. از خونه بیرونش کرد و بچه رو هم ازش دزدید.

و.....

بعد مدتی آرزو میکرد که کاااااش برمیگشت به همون سال ها...

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
استارتر مشکلتون چیه ؟ چند ساله منتظری ؟ 

مشکل از شوهرمه عزیزم. اسپرماش ضعیفه. ۱سالو نیم

من جای تو نیستم عزیزم که کامل درمان کنم...و برات دعا میکنم که انشاءالله به زودی مادر بشی. ولی ول ...

آره حرفتون واقعا درسته ولی خب حسرت توی دل وجود داره و کاریش نمیشه کرد.