2777
2789

من دوروزه دیگه موعدمه دردهای پریودی دارم دلم نمی‌خواهد پریود بشم خیلی خستم دیگه حوصله ی اقدام ندارم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم از تیرماه تو چی

من از مهرماه دارستان تو اقدام بودم ک قلبش تشکیل نشد و سقط کردم اگه بخوای اونم حساب کنی میشه یک سال و نیم

ایشالله همین ماه نینی اومده

دیگه خسته شدم از بس ک خرج کردم دارو مصرف کردم و نتیجه ای ندیدم

وای من پارسال خواستم نی نی بیارم قبل کرونا سه ماه فقط تحت نظر بودم برا تنبلی تخمدان برام کابوس اون ر ...

منم تنبلی دارم پارسال باردارم بودم دقیقا همین موقع بود ولی قلبش تشکیل نشد اسفندسقط کردم الان دوباره اقدامم کردم از مهرماه 

منم تنبلی دارم پارسال باردارم بودم دقیقا همین موقع بود ولی قلبش تشکیل نشد اسفندسقط کردم الان دوباره ...

من بعد درمان بخاطر کرونا اقدام نکردم دکترم هی سرزنشم میکرد که برات خطرناکه ولی گوش ندادم میترسم حالا باز مجبور شم چندماه برم دوره درمان 😥😥

من بعد درمان بخاطر کرونا اقدام نکردم دکترم هی سرزنشم میکرد که برات خطرناکه ولی گوش ندادم میترسم حالا ...

انشالله ک مشکلی پیش نمیاد فقط ورزش منظم داشته باش سعی کن وزنتو متعادل نگه داری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز