2777
2789

برای آرامشت صلوات میفرستم

الهم صل علی محمد و ال محمد💙

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف نمیزنه یه جوریه الانم ک بهش گفتم خودش طلبکار بود اعصابم داغونه خجالت میکشم از خونوادم

تو چرا خجالت میکشی؟ اون باید خجالت بکشه

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
حرف نمیزنه یه جوریه الانم ک بهش گفتم خودش طلبکار بود اعصابم داغونه خجالت میکشم از خونوادم

اصلا خودتو نباز 

همه مردها موقع خیانت همینن

جای عذرخواهی و شرمندگی ، بیشتر وقیح و دریده میشن تا زن رو بترسونن بشینه سر جاش

یه بار جلوش کوتاه بیایی بخودت میایی می بینی جلوی روت زن میاره خونه

محکم باش بگو میخام شکایت کنم. طلاق میخام بچه ها هم مال خودت

فقط حواست باشه آبرو ریزی زیاد نکنی که بعدا خودت نتونی جمعش کنی

و خدا برای من کافیست.....

ببین عزیزم از خانواده واسه آدم نون و اب در نمیاد خودت باید به فکر خودت باشی و مطمئن باش داری جوانی خودتو حروم می کنی توهم دلت محبت میخاد تا اخرعمر میخای با یه لاشی زندگی کنی؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

عزیزم منم این مشکل شما برام پیش اومد دقیقا تمام دیوار اعتمادم فروریخت ولی من باهاش دعوا نکردم قهر نکردم از خونه نرفتم چون هنوز دوسش داشتم چون مرد من بود چون زندگیمو با زجر درست کرده بودم چون شبای زیادی توخونه تنها بودم و مهمتر از همه بچه داشتم اول دلیل کارشو پرسیدم البته نمیگم داد نکشیدم کمی صدامو بالا بردم ولی منطقی گفتم حرف بزن و بعد نشستم کنارش و گفتم فکر نکن من این زندگی رو دو دستی تقدیم کسی میکنم میمونم و میجنگم و رابطمو با شما محکم تر میکنم ولی زمان میخوام که باز اعتماد کنم نخواه فردا همه چی فراموش بشه ولی دیگه حرفشو نمیزنم هیچوقتم به خانوادت نمیگم چون بدتر میشه الانم دارم زندگی میکنم

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
اصلا خودتو نباز  همه مردها موقع خیانت همینن جای عذرخواهی و شرمندگی ، بیشتر وقیح و دریده میشن ...

اره مردا خیلی زرنگن اینجور موقع ها دست پیشو میگیرن پس نیفتن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

عزیزم تو که هنوز سنی نداری.میتونی جدا شی و برای خودت زندگی کنی.با چنین مردی بعد سالها حرص و غصه خوردن خودت مریض میشی.ایا میخوای در اینده اینجوری اسیب ببینی؟؟؟ بچه هارو پیش خودت نگه دار و به نظرم با خانواده ات یا تنها با بچه ها زندگی کن.برا خودت کار پیدا کن و خرجی بچه هارو از اون مرتیکه بگیر و زندگی کن.لااقل اونجوری اعصابت آرومه

اصلا خودتو نباز  همه مردها موقع خیانت همینن جای عذرخواهی و شرمندگی ، بیشتر وقیح و دریده میشن ...

والا الان هزار تا پیام داده ک اره تو میخاستی پولای منو کش بری نتونستی داری میمیری تهمت میزنی با فش

ببین عزیزم از خانواده واسه آدم نون و اب در نمیاد خودت باید به فکر خودت باشی و مطمئن باش داری جوانی خ ...

ن نمیخام ازش متنفرم مخصوصا با کارا و حرفای امروزش بهم تهمت میزنه میگه دزدی

عزیزم منم این مشکل شما برام پیش اومد دقیقا تمام دیوار اعتمادم فروریخت ولی من باهاش دعوا نکردم قهر نک ...

باز خوبه شوهرت نشست برات توضیح داد شوهر من انقدر وقیحه پیام داده که تو خواستی خونمو بالا بکشی نتونستی الان داری تهمت میزنی انقدر لجنه