2777
2789

خدا بهت صبر بده واقعا ،انشالله مشکلت حل بشه

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری😢من همش خودمو گول میزدم میگفتم من شکاکم همش راست بود

ماجراتو خوندم عزیزم اول اینکه خودت تا حدی مقصری واسه چی ارث بابات و دادی بهش آخه یه ذره فکر نکردی    هیچوقت به هر کس نباید بیش ار حد خوبی کرد   دور برمیداره آخر میگه وظیفتوبوده و مگه چیکار کردی    اگه میخوای جدا شی که اصلا مهریتو نبخش و تا حدی که میتونی حقتو بگیر برای بچه ها هم بده به خودش   شاید بعدا خواستی ازدواج کنی  

ماجراتو خوندم عزیزم اول اینکه خودت تا حدی مقصری واسه چی ارث بابات و دادی بهش آخه یه ذره فکر نکردی &n ...

مرسی ک وقت گذاشتی و خوندی اره تقصیر منه احمقه خوبی کردم بیش از اندازه ازش ترسیدم .الان ازش متنفرم 

مرسی ک وقت گذاشتی و خوندی اره تقصیر منه احمقه خوبی کردم بیش از اندازه ازش ترسیدم .الان ازش متنفرم&nb ...

به خدا من تا حالا کسیو ندیدم ارث بده  شوهر   🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  امیدوارم درس تجربه بشه برات ک خوبی زیادی ادمو بی ارزش میکنه 

به خدا من تا حالا کسیو ندیدم ارث بده  شوهر   🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  امیدوارم درس تجربه بشه ...

دیگه چ درسی .وقتی همه چیو از دست دادم خونه ای ک توش میشینم خرابس بهش دادم گفتم خونه رو بازسازی کن بخاطر بچه هام

دیگه چ درسی .وقتی همه چیو از دست دادم خونه ای ک توش میشینم خرابس بهش دادم گفتم خونه رو بازسازی کن بخ ...

واسه این گفتم که اگر قصد داشتی ازدواح کنی 

انشالله این قضیه هم به خیر بگذره😘😘 به خدا توکل کن

😢 8سال از عمرت پای همچین ادمی رفته همش بخاطر اینه یسریا جنبه استفاده از شبکه های اجتماعی رو ندارن ...

اونموقع هام همین بود ولی مردها با قلدری حرفشون پیش میبردن زن ها هم تو سری خور بودن و هیچی نمیگفتن

من عموهام هر دوتاشون دوتا زن داشتن

اونموقع برای خانم ها هوو عادی بود

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
اونموقع هام همین بود ولی مردها با قلدری حرفشون پیش میبردن زن ها هم تو سری خور بودن و هیچی نمیگفتن م ...

نمیدونم من چنین مورد هایی ندیدم تو کل فامیلمون برا همین حسرت زندگی گزشته و خال مامان بابام.میخورم

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
نمیدونم من چنین مورد هایی ندیدم تو کل فامیلمون برا همین حسرت زندگی گزشته و خال مامان بابام.میخورم

مادر و پدرت اگر زندگی خوبی داشتن جزو ادم های کم اونموقع بودن

منکه هر چی تو دور بری هام دیدم مردها زورگو بودن و زن های بله قربان گو

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
دیگه چ درسی .وقتی همه چیو از دست دادم خونه ای ک توش میشینم خرابس بهش دادم گفتم خونه رو بازسازی کن بخ ...

عیب نداره اگر قوی باشی میتونی حقت ازش بگیری

همون مهریه ات خودش کلی شاید هم بتونی شاهد جور کنی که پول ارثیه رو دادی برای خونه

من دوستم شوهرش خیانت کار بود ازش جدا شد الان یه شوهر خوبی داره خیلی هم خوشحال که اولی ولش کرد رفت

عیب نداره اگر قوی باشی میتونی حقت ازش بگیری همون مهریه ات خودش کلی شاید هم بتونی شاهد جور کنی که پو ...

خوشبحالش من بعید میدونم ازاین شانسا داشته باشم خودش اصلا زیر بار خیانت نمیره بااینکه ازش مدرک دارم انقدر پروه