2777
2789

خب خودتم اشتباه کردی حسابی من بیست سال نخوردم نخریدم مراعات حالشو کردم براش خونه جمع کردم اخرش چی شد رفت با یه هرزه منو بچه هامم ول کرد حالا دلم خونه در حد مرگم خدا گردن این عوضیارو بشکنه هرچی بهش دادی بگیر ازش زرنگ باش نزار مثل من بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودتم اشتباه کردی حسابی من بیست سال نخوردم نخریدم مراعات حالشو کردم براش خونه جمع کردم اخرش چی شد ...

چقدر شبیهه منی من بابام بهم پول میده هروز میدم بهش میگم جمع کن برای خونه اخرش جواب این کارام این شد امروز بهش میگم چرا میگه مگه تو برام چکار کردی درحالیکه من سزارین شدم بخاطر بچه هاش رسیدم ب مرگ

چقدر شبیهه منی من بابام بهم پول میده هروز میدم بهش میگم جمع کن برای خونه اخرش جواب این کارام این شد ...

مدارکو ببر دادگاه تا دستیگرش کنن بخاطر خیانت تو کشور ما حتی یه اس ام اس هم تو دادگاه عواقب بدی داره توام خونه و ماشین و بچه رو نگه دار رضایت هم نده 

💫🧚🏻‍♀️🦋🍀

ساده نباش منم میدونی تو این بیست سال خیلی زحمت کشیدم خونه ۱۵ ملیاردی با غ های ملیاردیو ول کردم چهارتا بچمم اواره کرد بیشرف الانم رفته پی حرومزاده بازیاش هیچی بهش نده هر چی دادی بگیر ازش به قران قسم پشیمون میشی چند سالته 

بابام تازه سکته کرده زمین گیر شده بچه دارم کجا برم الان اومدم خونه بابام بهش گفتم طلاق میخوام

عزیزم سعی کن زیاد جلو بابات غصه نخوری تا اون هم حرص بخوره

قوی باشه تو بچه هاتو داری خانواده ات داری

ادم با سختی هاست که خودساخته میشه

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
دوراز جونت یبار بشین باهاش حرف بزن ببین کلا توقعش از یه زن چیه چه مدل زنی رو دوست داره اخه 

دیگه ار ازین حرف ها گذشته اگر میخواست اصلاح بشه همینطوری خودش قبلش بهش میگفت مثلا فلان کار بکن

ایشون کلا خیانت کار و تنوع طلب

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
دیگه ار ازین حرف ها گذشته اگر میخواست اصلاح بشه همینطوری خودش قبلش بهش میگفت مثلا فلان کار بکن ایشو ...

اره کسی یبار خیانت کنه دیگه فک نکنم دست بردار باشه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
ساده نباش منم میدونی تو این بیست سال خیلی زحمت کشیدم خونه ۱۵ ملیاردی با غ های ملیاردیو ول کردم چهارت ...

من۲۶سالمه خیلی دوستدارم جدا بشم ولی خانوادم میدونم نمیزارن