2777
2789

خدا لعنت کنه این مردای هرزرو من بعده بیست سال دارم توافقی طلاق میگیرم خیانت میکر ازاول ولی در حد تلفنی بود الان که پولش زیاد شده دیگه النی رفتم با زنه گرفتمش توبه گرگ مرگه 

عزیزم مهرتو بذار اجرا طلاق بگیر به چی دل خوش کردی؟؟ مردی که هرزه باشه خوب بشو نیست مگر اینکه خوش پشی ...

بابام تازه سکته کرده زمین گیر شده بچه دارم کجا برم الان اومدم خونه بابام بهش گفتم طلاق میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا خودش هزار بار رفت و اومد خانوادم راضی نمیشدن من خر بودم خاک بر سرم

دوراز جونت

یبار بشین باهاش حرف بزن

ببین کلا توقعش از یه زن چیه

چه مدل زنی رو دوست داره اخه 

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
دوراز جونت یبار بشین باهاش حرف بزن ببین کلا توقعش از یه زن چیه چه مدل زنی رو دوست داره اخه 

حرف نمیزنه یه جوریه الانم ک بهش گفتم خودش طلبکار بود اعصابم داغونه خجالت میکشم از خونوادم

😢 8سال از عمرت پای همچین ادمی رفته

همش بخاطر اینه یسریا جنبه استفاده از شبکه های اجتماعی رو ندارن وگرنه زمان مامان باباهامون چرا زندگیا دووم داش😢

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
اون مرد عوضیه چیزی کم نداره تو خونشه زاتش خرابه 

بخدا براش همه کار کردم ارث بابامو دو دستی دادم بهش ماشین خرید خونش خرابس نشستم هیچی هم نمیگم خودمو بخاطرش کلی عوض کردم شدم یه ادمی ک خودم هم ازش متنفرم

😢 8سال از عمرت پای همچین ادمی رفته همش بخاطر اینه یسریا جنبه استفاده از شبکه های اجتماعی رو ندارن ...

هشت سال از بهترین روزای زندگیم الان برگشتم انقدر ازخودم خجالت میکشم خودمو تو اتاق حبس کردم شرمندم