2777
2789
عنوان

لکه بینی

93 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من نزدیک 8ماهه دوفاستون مصرف میکنم وپریودم منظمه یعنی همیشه 3 روز بعد قطع قرص پریود میشدم واین ماه لتروزول هم برای بار اول استفاده کردم الان 7 روز از قطع قرصام میگذره و دیروز ی لکه صورتی و قهوه ای دیدم و امروزم ی یکم لکه قهوه‌ای دیگ هیچی بی بی چک هم روز 5 تاخیر استفاده کردم منفی بود الان نمیدونم باردارم ویا از عوارض لتروزول کسی تجربه ای داشته بهم بگه لطفا🙏

تعداد رای : 2
نظرسنجی
اره حامله ای
1
50%
نه از عوارض قرصاص
0
0%
برو پیش دکترت
1
50%
لتروزول همون لکه بینی میاره
0
0%

سه روز بعد لک بینی بیبیچک بزن عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی احتمال بارداری هست؟ اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی فکرم درگیره

فکر و خیال نکن ...خدا بزرگه 

هر چی به صلاحت باشه میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

فکر و خیال نکن ...خدا بزرگه  هر چی به صلاحت باشه میشه

مرسی عزیزم توکل به خدا ولی این حس سردرگمی خیلی بده خیلی امید ب بارداری داشتم روز 5 تاخیر بی بی  زدم منفی بود کل امیدمو از دست دادم 

مرسی عزیزم توکل به خدا ولی این حس سردرگمی خیلی بده خیلی امید ب بارداری داشتم روز 5 تاخیر بی بی  ...

نه ناامید نباش بسپر به خدا ...

بگو هر زمان که خدا خودت صلاح میدونی ...

نه ناامید نباش بسپر به خدا ... بگو هر زمان که خدا خودت صلاح میدونی ...

انشاالله 😊ممنون حس خوبی بهم دادی در این مواقع آدم میخاد از یکی هی سوال بپرسه منم کسیو نداشتم تو نی نی سایت عضو شدم🙃

انشاالله 😊ممنون حس خوبی بهم دادی در این مواقع آدم میخاد از یکی هی سوال بپرسه منم کسیو نداشتم تو نی ...

خوب کردی عزیز ...😍🤗

اینجا دوستای خوبی پیدا میکنی