2777
2789
عنوان

توستر vip +عکس

7978 بازدید | 9 پست

https://uupload.ir/files/u67d_۲۰۲۱۰۱۰۴_۲۰۳۶۰۴.jpg

بچه ها این توسترو تو تلویزیون تبلیغ میکنن کسی استفاده کرده؟؟؟؟

اگ استفاده کردین میشه بگین ارزش خرید داره یا ن؟؟؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

کسی نبووووود؟؟؟

حداقل ی مارک خوب تا ۲ میلیون بهم معرفی کنین

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اره من سفارش دادم برای جهزیه ام بنظرم خیلی خوبه می ارزه

مبارکت باشه عزیزم

ان شاءالله ب خوشی استفاده کنی🥰🤩🤩

مبارکت باشه عزیزم ان شاءالله ب خوشی استفاده کنی🥰🤩🤩

سلام عزیزم شما خرید کردید آون توستر از تلویزیون ، راضی هستید؟

میشه راهنمایی کنید چه مارکی خرید کردید منم می‌خوام بخرم.

سلام عزیزم شما خرید کردید آون توستر از تلویزیون ، راضی هستید؟ میشه راهنمایی کنید چه مارکی خرید کردی ...

سلام گلم.من ن اونو نگرفتم.هنوز ک هنوزه هم نخریدم توستر...ولی اگ بشه میخوام اینو بخرم

افتضاح

ابجی از همون تبلیغ تو تلویزیون خریدی؟چن وقت استفاده کردی

چرا افتضاح؟؟؟

.افتضاحه

من اون توستر vip که تلوزیون تبلیغ میکنه رو خریدم یبار پیتزا درست کردم بار دوم از جوجه گردون استفاده کردم دیگه کار نکرد کاملا هم درست ازش استفاده کردم جنس بدنش خیلی ضعیفه کلا آبروی جنس ایرانی رو بردن هر چیم کد گارنتی رو پیامک میکنم یا از طریق سایت اقدام میکنم بی فایدست