2821
2789
عنوان

پوشک سایز 4

539 بازدید | 12 پست

سلام 

خانمها بچه هاتون تا چندماهگی از سایز 4 براشون استفاده میکردین

روش نوشته تا 16 کیلو ولی فکر کنم تا چهارده کیلو مناسب درسته 

و با توجه به دندان درآوردن راه رفتن و ... حدودا 14 کیلو چند ماهه میشه؟

الان 4 ماهه هفت کیلوهه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا ۱۲ کیلو اندازس

مرسی عزیزم آخر قیمتش الان ارزونه میخواهم برم بخرم میگم رو دستم نمونه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
حدود ۶_۷ ماه.خواهر شوهرم به بچه اش این سنی ۴میبست.بچه اشم معمولی بود خیلی خیلی تپلم نبود.منم بچه ام ...

من الان باید 4 ببندم 3 کوچک شده بهش

نه مطمین باش سایز ۴ رو دستت نمیمونه.بیشترین سایزی که استفاده میشه همون چهاره.حالا حالاها باید چهار ب ...

پس برم بخرم 

منم یه پوشک ۵۰ تایی مرسی گرفته بودم همون مونده تمام شد میخوام ۴ بگیرم

یه جا هست اینجا گفت 30 تا بخری آرزون میدم حالا با دوستم بریم بخریم نفری ده تا برداریم ده تا اضافه نمیاد

من بچم ۲۸ ماهس ۴ میبندم

عزیزم بچه چند کیلوهه تپل یا ریزنقشه 

ده تا بسته بگیرم خوبه رو دستم نمیمونه بنظرت

دختر من تقریبا تپله

2824
2823
2791
2779
2792