2777
2789
عنوان

عموی شوهرم☹☹☹☹☹

779 بازدید | 39 پست

شوهرم سه تا عمو داره یکیش کلا مدلش اینجوریه ک هر وقت ببینتم خیلیییی صمیمی برخورد میکنه و میبوستم حالا من اولا ک این عموش ی شهر دیگه بود نمیشناختمش تو ختم بودم من حیاط مسجد بودم یهو یکی اومد میانسالم بود بغلم کرد گف چطوری دخترم منو بوسید منم شوکه شدم هیچی نگفتم بعد ب مادر شوهرم گفتم مامان تو حیاط یکی منو بوسید.گف خدا مرگم بده کیییی؟گفتم نمیدونم !گف وا مگه میشه حالا بهم نشون بده ببینم کیه🤣🤣🤣🤣وقتی نشونش دادم گف هیس صداتو درنیار این عموی شوهرته خلاصه پوکیدن از خنده ولی ب رفتارش عادت کردم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

خب ؟الان عادت کردید مشکل چیه؟ 

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه کلا مدلش اینجوریه با همه همین رفتارو داره ولی خداییش ذاتش خیلی پاکههه خیلی 

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

😂😂😂😂 مگه محرمه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
خب ؟الان عادت کردید مشکل چیه؟ 

😣😣😣😣

نامحرمه نیست؟

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
نامحرمه نیست؟

نمیدونم🤷‍♀️

😂😂😂😂 مگه محرمه

خب فعلا ک قاطی محرما کردمش راهیم نیس