2821
2789
عنوان

باردارم اما ...

168 بازدید | 35 پست
بچه ها من امروز فهمیدم باردارم یه پسرم دارم که هنوز سه سالش نشده آمادگیشو نداشتم ولى از بس سر پسرم اذیت شدم تا حامله بشم الان به خودم اجازه ناشکرى نمیدم ولى خوشحالم نیستم نگرانم اصلا تصور دوباره بچه داشتنم نمیکردم و الان شوکه شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هدیه خداست شکر کن تک فرزندی اصلا خوب نیست مبارکه ایشالله بارداری خوب و بدون دردسرداشته باشی
روزهای سخت تموم شد و همسرم به ارزویش رسید پیشاپیش ممنونم خدایااااااااا
اختلاف سنیشون عالیه عزیزم..مخصوصا اگه دومیت هم پسر باشه خیلی بدرد هم میخورن.بعدا با هم مدرسه میرن و کلی چیزای خوب دیگه.خدا رو شکر کن که قبل از اینکه بچت احساس تنهایی کنه داری براش یه همدم میاری
خیلی خوبه اختلاف سنیشونم مناسبه قطعا در اینده خودت اینو ب زبون میاری ک چقد خوب شد ک خدا ب موقع بهت دومین فرشته رو داد
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
اتفاقا الان بهتره چون 5 6 سالگی پسرت اگه بچه میاوردی اون موقع انقدر دستت بنده این کوچولو میشد که از پیش دبستانی و دبستان اون غافل میشدی ضمن این که تازه دومی چهار دستا پا دنبال وسایل بزرگتره میرفت خیلی اعصابت خورد میشد
من خدا را دارم
سلام مبارکه اختلاف سنی شون که خوبه
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز