2821
2789
عنوان

باردارم اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
منم دخترم دو سالو دو ماهش بود باردار شدم.باورم نمیشد..اردیبهشت زایمانمه..اولش داغون بودم اما الان حالم خیلی بهتره خدارو شکر...واسه شماهم ایشالا به خوبی بگذره
یه دوش آب گرم...
یه لباس راحت...
یه چای تازه دم...
یه مویسقی ملایم...
به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم باردارم و وقتی نی نی دنیا بیاد دخترم تازه میشه دو سال و نیمه ولی خیلی خدا رو شکر کردم و می کنم و فقط می خوام که سالم باشه
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
تا اینجای بارداریم هم واقعا عالی بوده یعنی اصلا نفهمیدم که باردارم هفته هجده هستم
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
آتی استراحت کن و سعی کن با ورزش های مناسب بارداری ماهیچه ها تو تقویت کنی
مامان باران ان شالله که بارداری
آتی اگر هم که بچه تو بقل می کنی حتما مواظب باش که صحیح بقل کنی اول بشینی بقل کنی و بعد بلند بشی. کلا برای برداشتن هر چیزی شیوه ی صحیح اینه. نباید دو لا بشی و چیزی از زمین برداری یا بلند کنی
2823
2791
2779
2792