2777
2789
عنوان

نینی یار شب

123 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر

اکانتمو پاک کنید

@نی_نی_یار_شب  

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

عه وا کجا😯

برمی‌گردم الان کار دارم باید برم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان میشه منم اینجا نی نی یارو تگ کنم تا یکی از پستامو پاک کنه؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
اسی جان میشه منم اینجا نی نی یارو تگ کنم تا یکی از پستامو پاک کنه؟

بله بفرمایید

@نی_نی_یار_شب  

سلام ببخشید تو تاپیک پول مبلای جهیزیم۶۰ تومن شد عکس گذاشتم  نمیدونستم پربازدید میشه حواسم نبود پاک کنم میشه پاکش کنین خواهش میکنم اشنا دارم تو سایت حیثیتم میره ممنونم تورو خدا پاک کنین

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
@نی_نی_یار_شب     سلام ببخشید تو تاپیک پول مبلای جهیزیم۶۰ تومن شد عکس گذاشتم  نمی ...

عزیزم حذف تاپیک با من نیست باید به نی نی یار حذف تاپیک بگید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?page=2

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم حذف تاپیک با من نیست باید به نی نی یار حذف تاپیک بگید https://www.ninisite.com/discussion ...

ممنونم 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

سلام ببخشید مزاحم شدم ی عکس گذاشتم تو تاپیک مبل ۶۰ میلیونی حالا پربازدید شده مدام لایک میخوره نمیدونستم پربازدید میشه اینجا اشنا دارم مساله خیلی مهمه برام لطفا پستامو پاک کنین تو اون تاپیک پستای عکسمو خواهش میکنم خیلی حیثیتیه ممنونم.🙏🙏🌹

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     سلام ببخشید مزاحم شدم ی عکس گذاشتم تو تاپیک مبل ۶۰ میلیونی حال ...

عزیزم ایشون معمولا اعلان جواب نمیدن  ساعت کاریشون ده و نیم صبح هست اون لینکی که براتون فرستادم دقیق بخونید متوجه میشید باید چیکار کنید ایشون الان نیستن 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم ایشون معمولا اعلان جواب نمیدن  ساعت کاریشون ده و نیم صبح هست اون لینکی که براتون فرستادم ...

اهان باسه چشم.