ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 عنوان ضخامت رحم 282 بازدید | 14 پست سلام.کیاازتباشیرهندی واذخرونمک دریابرای ضخامت رحم استفاده کردن درمان شدن؟درضمن ویتامین eهم میخورم. 1399/10/16 | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 من مولتی ویتامین پرگناکر خریدم میگن خوبه برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 من مولتی ویتامین پرگناکر خریدم میگن خوبه جواب گرفتی یاتازه استفاده کردی؟اون یکیاروانجام دادی؟
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 ضخامت رحم باید چند باشه اندازش؟ نمیدونم فکرکنم تا8اشکال نداشته باشه
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 جواب گرفتی یاتازه استفاده کردی؟ اون یکیاروانجام دادی؟ تازه خریدمhttps://uupload.ir/files/0104_20210104_203225.jpg برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 تازه خریدم https://uupload.ir/files/0104_20210104_203225.jpg به نظرت این بهتره یاهمون e؟شمامیخوای باردارم بشی یانه؟
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 به نظرت این بهتره یاهمون e؟ شمامیخوای باردارم بشی یانه؟ متوجه جواب نشدم
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 به نظرت این بهتره یاهمون e؟ شمامیخوای باردارم بشی یانه؟ اره عزیزم من تو اقدامم،این مولتی ویتامین عالیه و البته گرون،توش ویتامین E هم داره و اینوزیتول که برای تنبلی تخمدان خوبه برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 اره عزیزم من تو اقدامم،این مولتی ویتامین عالیه و البته گرون،توش ویتامین E هم داره و اینوزیتول که برا ... دکترتجویزکرده؟هرروزمیخوری؟
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 اره عزیزم من تو اقدامم،این مولتی ویتامین عالیه و البته گرون،توش ویتامین E هم داره و اینوزیتول که برا ... داروگیاهی استفاده نکردی؟
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 داروگیاهی استفاده نکردی؟ نه عزیزم طب سنتی سرخود مصرف بکنی ممکنه نتیجه عکس بده برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 نه عزیزم طب سنتی سرخود مصرف بکنی ممکنه نتیجه عکس بده بخاطرضخامتم گفتن تباشیرهندی،اذخر،نمک دریااستفاده کنمضخامت شماچندبود؟
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 بخاطرضخامتم گفتن تباشیرهندی،اذخر،نمک دریااستفاده کنم ضخامت شماچندبود؟ ضخامت من معمولی،مشکلم فولیکول بی کیفیت هست برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ناهیدبلا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 108 ضخامت من معمولی،مشکلم فولیکول بی کیفیت هست اوکی من ضخامت دیواره رحم دارم دوفاستون میخورم اقدامم دارم