2777
2789
عنوان

چ معنی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 74 پست
ببین من همیشه مخاطبام ینفر بود بعد چند وقت اومدم اونو عوض کردم ولی اشتباعی نفر قبلی دید ..در واقع وا ...

😔😔😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
مگه نمیگی 2سال باهم بودید؟؟به نظرت میشه اصن حس نکنه؟؟ اگه واقعا بخواد حس نکنه با یاداوری خودتم بدتر ...

عه

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسوزم؟ینی با کسیه؟😞

نمیدونم خب😶

ولی خب به نظرم با کسی نیست

انگار میخواد فقط حسادت تورو تحریک کنه 

تا واکنش نشون بدی و اونم خودشو چس کنه

احتمالا هنوز داره بهت فکر میکنه

چند وقته کات کردید؟

اگه مدت زیادی نیست پس همینه که میگم میخواد تورو حرص بده

ولی اگه مدت زیادیه احتمالش هم هست با کسی باشه

کلا هیچ واکنشی نشون ندی ها اصلا نفهمه که تو اون کلیپ رو دیدی و ناراحت هم شدی

منم همینم مثل تو ی سالو نیمه کارم اینه نمیشه خیلی سخته خیلی من که مردم فقط فقط جسم دارم همین 😔

بمیرم برات😔

نمیدونم خب😶 ولی خب به نظرم با کسی نیست انگار میخواد فقط حسادت تورو تحریک کنه  تا واکنش نشون ...

نشون دادم متاسفانع

بمیرم برات😔

خدا نکنه خواهری هر روزم گریست هر روز دارم با گریه سرمو میزارم زمین هر روز دارم به خدا التماس میکنم برگرده کاش زودتر صدامو بشنوه میدونم میشنوه زودتر کاری کنه که اگه انجوری پیش بره دق میکنم 😭😭😭😭

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
بسوزم؟ینی با کسیه؟😞

یه سوال

دوستش داری؟

من فقط اینو میدونم که بعد از کات همه پسرا از این شیرین کاری ها میکنن تا محک بزنن ولی اگه دختره پیش قدم بشه و ابراز علاقه و دلتنگی و ... بکنه دیگه اون رابطه کاملا تموم شده هست

ولی اگه دختر اصلا اهمیت نده و به هیچ جاش نباشه و حتی به گزینه های دیگه فکر کنه و ...پسره ممکنه به خودش بیاد که چه چیزی رو از دست داده و ممکنه بخواد دوباره شروع کنه

اینجا دختر باید یکم چراغ سبز نشون بده ولی نه اینکه فورا قبول کنه ها

خلاصه خودت میدونی دیگه رابطه ها چطوریه

خدا نکنه خواهری هر روزم گریست هر روز دارم با گریه سرمو میزارم زمین هر روز دارم به خدا التماس میکنم ب ...

منم همینم خدا بگم چیکارشون کنه تو چرا رفت عزیزم

یه سوال دوستش داری؟ من فقط اینو میدونم که بعد از کات همه پسرا از این شیرین کاری ها میکنن تا محک بز ...

اره بیش از حد😞

😔😔😔

حالا شاید این طوری نباشه ..خودتو اذیت نکن .اول از همه چیز یاد بگیر خیلی دل نبندی ..انقد ادم جذاب تو دنیا زیاده ..انشاالله یکی پیدا میشه انقد بهت عشق داره ک جرات گفتن کات کردن و نداشته باشه ..این ک برای تو زندگی نمیشده..تو روابط خیلی هم نمیشه به اقایون عشق داد فک میکنن چخبره ..حای تو بودن بلاک میکردم تا بدونه ب راحتی قابل دسترس نیستی ..مردا عاشق شکارن .‌بدونن هر وقت بخوان هستی جذابیتت کم میشه و و و

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
حس خوبی ندارم به این کار

وای حس شیشمی؟

منم همینم خدا بگم چیکارشون کنه تو چرا رفت عزیزم

اگه مال تو ۲ سال بود مال من ۲۸ سال بود عشق بچکی از بچگی ون قدر عاشقو دیونه بود هر چی بگم کم گفتم مثل خودت ی هو رفت اصلا نمیدونم چی شد قلبم درد میکنه قلبم انگار از تو داره خون میاد ازش تمام تنم تیکه پاری از درد قلبم تیکه تیکه شده 😭😭😔😔

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀