2777
2789
عنوان

چ معنی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 74 پست
غرور کو وقتی ک یهو ول کرد رفت غروری نموند...🙂

آخه اگه برا کسی دیگه گذاشته بود که تو رو هاید می‌کرد و با خیال راحت به رابطه جدیدش می‌رسید. از عمد گذاشته که تو ببینی حالا یا عکس العمل نشون بدی یا مثلا بگه هنوز دوست دارم و بخاطر خودت رفتم و این سبک مسائل

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس اگه قضیشون جدی نبوده و واقعا براش مهم نبوده، خبری نیست،وگرنه احتمال برگشتن طرف بود.. 

الان برا کی گذاشته ینی

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
آخه اگه برا کسی دیگه گذاشته بود که تو رو هاید می‌کرد و با خیال راحت به رابطه جدیدش می‌رسید. از عمد گ ...

واکنش نشون دادم اونم خیلی بد فقط گفت بس کن

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
واکنش نشون دادم اونم خیلی بد فقط گفت بس کن

چند وقته کات کردید

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
الان برا کی گذاشته ینی

اینش مهم نیست،از من بهت نصیحت الان هرچی بهش بها بدی بدتره،بیشتر خودشو میگیره و میکشه کنار

اگه واقعا دوسش داری و میخوای برگرده به تصمیمش فعلا احترام بزار،کاری به کارش نداشته باش تا با خودش کنار بیاد و بفهمه کیو از دست داده

اینش مهم نیست،از من بهت نصیحت الان هرچی بهش بها بدی بدتره،بیشتر خودشو میگیره و میکشه کنار اگه واقعا ...

اخه اون نبودمو حس نمیکنه

چند وقته کات کردید

یکی دو هفته

بخدا ک حقشه ینی چی اخه حداقل منو هاید میکرد😓

تورو هاید کنه؟؟؟؟؟ساده هستیا😄

عزیزم اونو کلا واسه تو گذاشته

نه اینکه مقصودش تو باشی 

ولی هدفش فقط اینه که تو ببینی و بسوزی مثلا

اهمیت نده انگار ندیدی

من کات نکردم ک چک نکنم بعدشم اصلا نمیتونم یکسر چک میکنم😞

مثل منی بعد ی سالو نیمه از کات گدشته مدام چک میکنم هم خودشو هم دوس دخترشو داعون شدم شدم ی مرده متحرک هی میخوام چک نکنم فراموش کنم اصلا نمیشه این پسرا ونقدر بیشعورن که همچین کارایی میکنن زود میرن کسی رو جامون میارن ولی ما اصلا نمیتونیم نگاه کسی کنیم که حالا بیاریم اش میدونم الان چی میکشی من که هر روز دارم عذاب میکشم 😔

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
 تورو هاید کنه؟؟؟؟؟ساده هستیا😄 عزیزم اونو کلا واسه تو گذاشته نه اینکه مقصودش تو باشی  ...

بسوزم؟ینی با کسیه؟😞

مثل منی بعد ی سالو نیمه از کات گدشته مدام چک میکنم هم خودشو هم دوس دخترشو داعون شدم شدم ی مرده متحرک ...

اخه چطور چک نکنم

ببین من همیشه مخاطبام ینفر بود بعد چند وقت اومدم اونو عوض کردم ولی اشتباعی نفر قبلی دید ..در واقع واتساپ تشخیص نداده بود 

نمیدونم متوجه شدی یا نه ...شاید واقعا برای کس دیگه ای گذاشته

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...