2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

128 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبین ؟خواهشا یه راهکار بگید غیر از جدا شدن .من ۱۸ سالمه و نامزدم ۳۰ سالشه .ایشوون به طور خیلی عجیبی کم حرفه از اولشم کم حرف بودو وقتی میومد پیشم ۳۰ دیقه بیشتر نمیموند میرفت چون سرکارش شیفتیه وو تو این کرونا همش باید بیمارستان شیفت وایسه شبم میاد خستس یکم حرف میزنیم میخوابه واقن نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم!بنظرتون دلیل این رفتاراش کاراش چیه(از اولشم همین بود یهو تغییر نکرده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادتشه. کم کم اوخت میگیره باشرایط.ببینه تو چقد براش ذوق و شوق داری بهش انرژی میدی اوکی میشه. ولی دیدگاهتون باهم خیلی فرق داره سعی کن لوس بازی درنیاری ک ب چشم بچه نگات کنه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
افسردست

چیکارش کنم !؟واقعا کلافم وااقعا ،من خودم خیلی پر شورو هیجانم همش دلم تفریح میخواد ولی اون ..  وقتیم میبینم اون سرد حرف میزنه خود ب خود رفتارم باهاش تغییر میکنه . همیشه صب بخیر میگفت امروز صبح صب بخیر نگفت بهش گفتم چی شده ؟گفت نمیشه همیشه اول من پیام بدم که میخاسم ببینم به یادم هستی یا نه!؟منم گفتم بچه بازیه یا پیام دادن نوبتیه؟

عزیزم دیگه شخصیتشون اینطوریه

واقعا منم عصبی میشم بروش نمیارم نیم ساعت یبار جواب میده ساعت ۱۲ ام خوابش میگیره میگ خوابم گرفته میگم برو بخواب میگه شب بخیر!:/ینی چی!یکم اهمیت نمیده ک ازش دلخورم یا دلیل سرد حرف زدنم چیه!

چی بگم آخه...منم شرایط شمارو دارم شبا فقط در حد یکی دوساعت باهم حرف میزنیم.آخه سرش شلوغه واقعا حق می ...

اخه من خیلیی پر حرفم دلم میخواد بشینم اندازه یه دنیا حرف رو دلمه که بزنم ،بعد من خودم ارایشگرم صب از ساعت ۱۰ میرم تا ۶ شب . یه پیام نمیده تو این مدت که دلم تنگ شده مواظب خودت باش..!من با اینکه ارایشگاهم ولی بازم گوشیمو چک میکنم دلمو خوش میکنم به اون ک میبینم اونم عین خیالش نیس

واقعا منم عصبی میشم بروش نمیارم نیم ساعت یبار جواب میده ساعت ۱۲ ام خوابش میگیره میگ خوابم گرفته میگم ...

عزیزم منم خیلی پر شر و شور و برونگرا بودم ولی به سن سی که رسیدم آروم و درونگرا شدم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عادتشه. کم کم اوخت میگیره باشرایط.ببینه تو چقد براش ذوق و شوق داری بهش انرژی میدی اوکی میشه. ولی دید ...

شورو زوق منم داره میگیره لنتی😑😂میرم پیشش میگم خب بیا حرف بزنیم میگه اومدم ببینمت نیومدم حرف بزنم ک !بعد تو چتم میگه دیدمت حرف میزنیم وایییییی 

عزیزم منم خیلی پر شر و شور و برونگرا بودم ولی به سن سی که رسیدم آروم و درونگرا شدم.

خدا کنه منم زودتر اوکی بشم چون نه دوستی دارم نه رفیقی ..فقط دلمو خوش کردم به این اینم ک بزور دو کلمه حرف میزنه:)باورت میشه من هنوز بهش نگفتم تو ؟همبشه بهش میگم شما اونم همین طور و این منو خیلی ازیت میکنه حس میکنم با من راحت نیست 

اخه من خیلیی پر حرفم دلم میخواد بشینم اندازه یه دنیا حرف رو دلمه که بزنم ،بعد من خودم ارایشگرم صب از ...

خب ببین منم همینجور بودم...بیشتر من مشتاق بودم تا اون.یه مدت خودمو از دسترسش خارج کردم ب پیشنهاد بچه های نینی سایت...پیاماشو دیر جواب میدادم وقتی زنگ میزد میزاشتم آخرین لحظه جواب میدادم و کلی کار دیگه..نمیدونم ولی با این کارا جذبم شد و بیشتر پیگیرم ش

شورو زوق منم داره میگیره لنتی😑😂میرم پیشش میگم خب بیا حرف بزنیم میگه اومدم ببینمت نیومدم حرف بزنم ک ...

خخخ ایرادی نداره.تو خواستتو ب زبون نیار با رفتارات نشون بده .ببین هنوز قلقش دستت نیومده.از هر دری وارد شو ببین باکدوم بحث بیشتر انرژی میگیره. متاسفانه یا خوشبختانه تو نامزدی بهترین گزینه حرفای+18 هستش 

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
خب ببین منم همینجور بودم...بیشتر من مشتاق بودم تا اون.یه مدت خودمو از دسترسش خارج کردم ب پیشنهاد بچه ...

این لنتی یه زنگ نمیزنه . ولی ازین ب بعد سعی میکنم مسل خودش پیاماشو دیر ب دیر جواب بدم باهاش خوب حرف نزنم اه اه حالمو بد کرد دیه