2777
2789

بازیر پرده حدود ۳۰ تومن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عزیزم من وارد نیستم ولی یکی از اقوام پرده دوخته بودن براش پول اتووووکشی رو گرفته بودن 😐

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه جا این قیمته؟

متری حدود ۳ تا ۶ هزاره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من امشب ۱۲متر پانچ پرسیدم بدون زیر پرده بهم گفت ۹۰ زیر پرده اشم ۶متره میشه ۴۵

پانچ بادوخت متفاوته

مرسی عزیزم محبت کردی 

من خودم متری ۴ میدوزم پیلی دارو 

چین ساده روهم متری ۲ دوتومن

زیر پرده یا ملحفه متری هزار

استاتر جان بااجازتون منم یه سوال بپرسم

هزنیه دوخت یه شومیز ساده با استین مچ دار ویقه ب ب چقدره الان؟

آخه من خودم خیاطم ولی اصلا قیمت های جدیدونمیدونم

الان برای مشتری دوختم اینو نمیدونم جقدرازش بگیرم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
نمیدونم من فقط قیمتی که گرفتم گفام بنظرم خیلی خوب بود قیمتش

پانچ رو دستگاه میزنه ولی دوختو بادست میدوزن واسه این گفتم

پانچ رو دستگاه میزنه ولی دوختو بادست میدوزن واسه این گفتم

اهان 

نا پارچشو خودم خریدم با نوار پرده پانچ 

دوختش سخت نیست ولی همسرم نمیزاره بدوزم 

میگه با بچه نمیتونی هزینشم زیاد نمیشه که بدیم بدوزن

اهان  نا پارچشو خودم خریدم با نوار پرده پانچ  دوختش سخت نیست ولی همسرم نمیزاره بدو ...

آره نوارشم هست ولی اماده ها بادستگاهه نوارها برای دوخت بادسته اصلا مثل امادش نمیشه من خودم پرده میدوزم

آره نوارشم هست ولی اماده ها بادستگاهه نوارها برای دوخت بادسته اصلا مثل امادش نمیشه من خودم پرده میدو ...

نمیدونم والا من دفعه اوله پانچ میدوزم برای خونه جدیدمون

دوختای قبلیش خوب انشاالله اینم خوب از اب در بیاد